С49 Слюсаренко, Тамара Платоновна. Основы микробиологии, гигиены и санитарии пивоваренного и безалкогольного производства [] : учеб. пособие для проф.-техн. училищ / Т. П. Слюсаренко, Л. Р. Решетняк. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 184 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 178. - Предм. указ.: с. 179-182. - ISBN 5-10-001313-3 : 0.30 р.
Рубрики: Пивоварне виробництво--Навчальні видання Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): пивоваренное производство -- производство безалкогольных напитков -- пищевые заболевания -- харчові захворювання -- гельминтозные заболевания -- гельмінтозні захворювання -- гигиена обслуживающего персонала -- гігієна обслуговуючого персоналу -- микроорганизмы пивоваренного производства -- мікроорганізми пивоварного виробництва -- микроорганизмы безалкогольного производства -- мікроорганізми безалкогольного виробництва -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- санитарно-бактериологический контроль -- санітарно-бактеріологічний контроль Анотація: Рассмотрены основные группы микроорганизмов, встречающиеся в производстве пива, кваса и безалкогольных напитков, их роль в получении и сохранении качества напитков. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Решетняк, Людмила Расуловна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Х65 Хмель и хмелевые препараты в пивоварении [] / [И. С. Ежов и др.]. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 168 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 151-164. - 0.70 р.
Рубрики: Пивоварне виробництво--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): пивоваренное производство -- хмель -- хміль -- охмеление сусла -- охмелення сусла -- хмелевые порошки -- хмельові порошки -- брикетированный хмель -- брикетований хміль -- гранулированный хмель -- гранульований хміль -- мокрый помол хмеля -- мокре меління хмелю -- экстракты хмеля -- екстракти хмелю Анотація: Рассмотрены процессы охмеления сусла и способы применения различных препаратов в пивоварении для улучшения качества пива. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ежов, Игорь Сергеевич; Рейтман, Иосиф Григорьевич; Аксенова, Зинаида Николаевна; Ляшенко, Николай Иванович Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
П75 Придатність вітчизняних сортів хмелю до використання їх у пивоварінні та хлібопеченні [] : (наук.-метод. рек.) / Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся НААН ; [уклад. Л. В. Проценко та ін.]. - Житомир : Рута, 2019. - 48 с. : рис., табл. - Літ.: с. 46-48. - ISBN 978-617-581-405-5 : 60.00 грн
Рубрики: Пивоварне виробництво--Методичні посібники Хлібопекарське виробництво--Методичні посібники Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- хмелярство -- харчова промисловість -- біологічноактивні сполуки -- сорти хмелю -- пивоварні -- хлібопечення Анотація: Рекомендації розроблені на основі узагальнення результатів наукових досліджень біохімічної оцінки та технологічних випробувань хмелю найбільш поширених вітчизняних сортів, виробленого в хмелепідприємствах України. Обґрунтовано вибір сорту хмелю для пивоваріння, хлібопечення та фармакології з наданням смако-ароматичних властивостей та характеристик, сформованих на основі хіміко-технологічних критеріїв даних сортів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Проценко, Л. В. \уклад.\; Рижук, С. М. \уклад.\; Ляшенко, М. І. \уклад.\; Свірчевська, О. В. \уклад.\; Національна академія аграрних наук України; Інститут сільського господарства Полісся НААН Примірників всього: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |