Вплив окиснення гірких речовин хмелю на якість пива [] / Л. В. Проценко [та ін.] // Вісник аграрної науки. - 2009. - N 1. - С. 64-67 : рис.
Рубрики: Промисловість харчова--Пивоваріння
   Наукові установи--Інститут сільського господарства Полісся УААН--Житомир, місто--Житомирська обл.

   Житомир, місто (Житомирська обл.)--Наукові установи--Інститут сільського господарства Полісся УААН
Кл.слова (ненормовані):
пивоваріння
Анотація: Про дослідження, яке проведено співробітниками Інституту сільського господарства Полісся УААН.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Проценко, Л. В.; Венгер, О. О.; Бармакова, В. І.; Свірчевська, О. В.; Наукові установи та товариства краю 11.03

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)