Вплив окиснення гірких речовин хмелю на якість пива [] / Л. В. Проценко [та ін.]> // Вісник аграрної науки. - 2009. - N 1. - С. 64-67 : рис. Рубрики: Промисловість харчова--Пивоваріння Наукові установи--Інститут сільського господарства Полісся УААН--Житомир, місто--Житомирська обл. Житомир, місто (Житомирська обл.)--Наукові установи--Інститут сільського господарства Полісся УААН Кл.слова (ненормовані): пивоваріння Анотація: Про дослідження, яке проведено співробітниками Інституту сільського господарства Полісся УААН. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Проценко, Л. В.; Венгер, О. О.; Бармакова, В. І.; Свірчевська, О. В.; Наукові установи та товариства краю 11.03 Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |