М 54 Методичні положення та норми продуктивності на виробництво цукру [] / [В. В. Вітвіцький [та ін.]. - Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2008. - 263 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Дод.: с. 239-259. - ISBN 978-966-8785-68-9 : 30.00 грн
Рубрики: Цукрове виробництво--Нормативно-виробничі видання Кл.слова (ненормовані): виробництво цукру -- норми витрат праці -- допоміжні цехи та дільниці -- технологічне устаткування Анотація: Методика розрахунку, норми часу, продуктивності та нормативи чисельності у виробництві цукру. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Вітвіцький , Володимир Валентинович; Ковальчук, Василь Ілліч; Солошонок, Алла Леонідівна; Полонська, О. М. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
А 66 Андрощук, Павел Михайлович. Изготовление сахара, дрожжей, спирта в домашних условиях [Текст] / П. М. Андрощук. - Хмельницкий : [б. и., 1995?]. - 4.00 грн
Рубрики: Цукрове виробництво--Практичні посібники Спиртове виробництво--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): сахар -- цукор -- сахарный песок -- цукровий пісок -- спирт -- солод -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- домашний спирт -- домашній спирт -- дрожжи -- дріжджі -- перегоночные аппараты -- перегоночні апарати -- абсолютный спирт -- абсолютний спирт -- ликероводочные изделия -- лікерогорілчані вироби Анотація: [Работая над этой книжкой, автор хотел развеять весь "туман" и дать самую полную и правдивую информацию по всем вопросам изготовления ликероводочных изделий в домашних условиях.] Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д84 Дусановский, Степан Львович. Интенсификация свеклосахарного производства [] : [монография] / С. Л. Дусановский, Л. С. Павличенко, С. Л. Павличенко. - Львов : Изд-во при Львов. гос. ун-те, 1990. - 130 с. : табл. - ISBN 5-11-000517-6 : 1.80 р
Рубрики: Цукрове виробництво--Наукові видання Буряківництво--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): сахарное производство -- размещение свекловодства -- розміщення буряківництва -- развитие сахарной промышленности -- розвиток цукрової промисловості -- сорта сахарной свеклы -- сорти цукрового буряка -- механизация свекловодства -- механізація буряківництва -- химизация свекловодства -- хімізація буряківництва -- специализация свеклосеющих хозяйств -- спеціалізація бурякосіючих господарств -- сырьевые зоны сахарных заводов -- сировинні зони цукрових заводів Анотація: Пути увеличения производства сахарной свеклы и сахара, повышение качества продукции и экономической эффективности отрасли. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Павличенко, Леонид Спиридонович; Павличенко, Сергей Леонидович Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
К60 Колесник, Борис Григорьевич. Справочник механика сахарного завода [] : технологическое оборудование / Б. Г. Колесник, В. П. Лысиков, А. П. Парходько. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 263 с. : рис., табл. - Лит.: с. 258. - Предм. указ.: с. 259-261. - 1.50 р. Рубрики: Цукрове виробництво--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): сахарное производство -- оборудование для очистки свеклы -- обладнання для очищення буряка -- оборудование для очистки сока -- обладнання для очищення соку -- оборудование для сушки сахара -- обладнання для сушіння цукру -- конвейеры -- конвеєри -- ремонт технологического оборудования -- ремонт технологічного обладнання Анотація: Подбор, комплектование, монтаж, ремонт и эксплуатация оборудования сахарных заводов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лысиков, Владимир Петрович; Парходько, Александр Павлович Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |