338.439
П 19


    Пасхавер, Б.
    Ціни виробництва і споживання продовольчого ринку [Текст] / Б. Пасхавер // Економіка України : Політико-економічний журнал Мін-ства економіки України, Мін-ства фінансів України та Нац. Академії Наук України. - К. : Преса України, 2007. - N 12. - С. 51-60 . -
УДК
Рубрики: Питання розвитку АПК
   
Кл.слова (ненормовані):
продовольче споживання -- продовольчий ринок

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 2 : ФП (1), ВВ (1)
Вільні: ФП (1), ВВ (1)


338.439
Ч-46


    Череп, А. В.
    Діяльність підприємств промислово-фінансових груп харчової промисловості в ринкових умовах господарювання [] : монографія / Череп А. В., Потопа Г. Д., Брутян К. С. - Київ : Кондор, 2009. - 304 с. : рис., табл. - Літ.: с.286-303. - ISBN 978-966-351-225-9 : 55.00 грн, 75.00 грн
УДК
ББК 65.306.7
Рубрики: Харчові підприємства--Економіка--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
промислово-фінансові групи -- банківський капітал промислово-фінансових груп -- баланс промислово-фінансових груп -- державне регулювання -- транснаціональні промислово-фінансові групи -- молокопереробні підприємства -- виробничі фонди молокопереробних підприємств -- інвестиційні ресурси -- фінансовий стан -- стабілізація діяльності -- диверсифікація промислово-фінансових груп -- конкурентоспроможність продукції -- промислово-фінансові групи і СОТ
Анотація: Створення, функціонування та аналіз організаційно-економічної діяльності промислово-фінансових груп.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Погота, Г. Д.; Брутян, К. С.
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

338.439
С64


    Сопко, Василий Васильевич.
    Нормативный метод планирования и учета в пищевой промышленности [] / В. В. Сопко, А. М. Герасимович, М. С. Игнатенко. - К. : Урожай, 1990. - 161 с. : табл. - ISBN 5-337-00412-3 : 0.55 р.
УДК
ББК 65.306.75
Рубрики: Харчова промисловість--Методи--Планування--Облік--Нормативно-виробничі видання
Кл.слова (ненормовані):
пищевая промышленность -- харчова промисловість -- нормативный метод планирования -- нормативний метод планування -- учёт затрат производства -- облік витрат виробництва -- планирование издержек производства -- облік витрат виробництва -- комплексные расходы -- комплексні витрати -- калькуляционные расчёты -- калькуляційні розрахунки -- фактическая себестоимость продукции -- фактична собівартість продукції
Анотація: Описываются методика и техника нормативного метода планирования, учёта и калькулирования себестоимости продукции в отраслях пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Герасимович, А. М.; Игнатенко, М. С.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

338.439
З-41


   
    Збалансування продовольчого ринку в контексті забезпечення продовольчої безпеки [] : монографія / [І. В. Федулова (кер.) та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2015. - 396, [2] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-44-2 : 170.00 грн
УДК
ББК 65.421.51
Рубрики: Продовольча безпека--Ринок--Дослідження--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
формування продовольчого ринку -- формирование продовольственного рынка -- прогнозування продовольчого ринку -- прогнозирование продовольственного рынка -- системи управління якістю -- системы управления качеством -- розвиток продовольчого ринку -- развитие продовольственного рынка -- ринок м'ясної продукції -- рынок мясной продукции -- ринок молочної продукції -- рынок молочной продукции -- ринок хліба -- рынок хлеба -- ринок цукру -- рынок сахара -- овочева галузь -- овощная отрасль -- олійно-жирова галузь -- масложировая отрасль -- розвиток харчової промисловості -- развитие пищевой промышленности -- моделювання ефективності -- моделирование эффективности -- якість екологічного менеджменту -- качество экологического менеджмента
Анотація: Результати досліджень методичних і практичних засад стратегічного розвитку продовольчого ринку.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Федулова, І. В.; Драган, О. І.; Кундєєва, Г. О.; Лисенко, О. А.; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

330.131.7
Т33


   
    Теоретико-методичні основи аналізу та оцінки господарського ризику підприємств харчової промисловості [] : монографія / [Н. С. Скопенко (кер.) кол. авт.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харчових технол. - К. : Кондор, 2016. - 477, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - Дод.: с. 454-477. - ISBN 978-617-7278-43-5 : 200.00 грн
УДК
ББК 65.053
Рубрики: Підприємницькі ризики--Економічна оцінка--Дослідження--Наукові видання
   Харчова промисловість--Економіка--Дослідження--Україна--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
система ризиків -- система рисков -- управління ризиками -- управление рисками -- технологічні ризики -- технологические риски -- фінансові ризики -- финансовые риски -- ризик-менеджменту -- риск-менеджмент -- управління ризиком підприємств -- управление рисками предприятий -- факторний аналіз ризику підприємств -- факторный анализ рисков предприятий -- оцінки ризику -- оценки рисков -- зовнішній ризик підприємств -- внешний риск предприятий -- глобальні ризики -- глобальные риски -- країнові ризики -- страновые риски -- ризики формування продовольчої системи -- риски формирования продовольственной системы -- аналіз молочної галузі -- анализ молочной отрасли -- ринок морозива -- рынок мороженого -- аналіз чинників ризику -- анализ факторов риска -- м'ясна галузь -- мясная отрасль -- ринок продуктів дитячого харчування -- рынок продуктов детского питания -- діагностика ризиків -- диагностика рисков -- ризики хлібопекарської галузі -- риски хлебопекарной отрасли -- маркетингові ризики -- маркетинговые риски -- ризики виробників яєць -- риски производителей яиц -- управління агропромисловими формуваннями -- управление агропромышленными формированиями
Анотація: Дослідження теоретичних, методичних та практичних основ аналізу та оцінки ризику підприємств харчової промисловості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скопенко, Н. С.; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)