М80 Мороз, О. В. Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством [] / О. В. Мороз, І. В. Шварц. - Вінниця : УНІВЕРСУМ, 2006. - 137 с. : табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - ISBN 966-641-197-0 : 006.00 грн
Рубрики: Економіка підприємств Економіка харчової промисловості Антикризове управління--М'ясопереробна промисловість Кл.слова (ненормовані): м'ясна промисловість -- інституціональний аналіз -- институциональний анализ -- превентивне антикризове управління -- превентивне антикризовое управление Анотація: Аналіз особливостей превентивного антикризового управління підприємством. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Шварц, І.В. Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
М80 Мороз, Олег Васильович. Фінансова діагностика у системі антикризового управління на підприємствах [] : монографія / О. В. Мороз, О. А. Сметанюк ; М-во освіти і науки України, Вінницький нац. техн. ун-т. - Вінниця : УНІВЕРСУМ, 2006. - 167 с. : табл. - Бібліогр.: с. 131-142. - Дод.: с. 143-166. - ISBN 966-641-189-X : 6.00 грн
Рубрики: Економіка підприємств Економіка харчової промисловості--Вінниччина Антикризове управління--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): антикризовий менеджмент -- антикризисный менеджмент -- фінансовий стан підприємства -- финансовое положение предприятия -- финансовая диагностика -- фінансова діагностика -- антикризове управління -- антикризисное управление -- антисипативне управління -- антисипативное управление -- матричні моделі -- матричные модели Анотація: Аналіз фінансової діагностики в системі антикризового управління на прикладі підприємств харчової промисловості Вінничини. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Сметанюк, Олена Анатоліївна; Міністерство освіти і науки УкраїниВінницький національний технічний університет Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
М 54 Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва [] / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2006. - 328 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-27-4 : 027.00 грн
Рубрики: Економіка харчової промисловості--Наукові видання Хлібопекарське виробництво--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): трудовий процесс -- трудовой процесс -- норми продуктивності -- нормы продуктивности -- випікання хліба -- хлебопечение Анотація: Норми продуктивності і часу на виробництво хлібобулочних виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Вітвіцький, В.В.; Ковальчук, В.І.; Ковальчук, І.С.; Полонська, О.М. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М 54 Методичні положення та норми продуктивності на виробництво етилового спирту, горілки і лікеро-горілчаних напоїв [] / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : Украгропромпродуктивність, 2007. - 256 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-46-0 : 025.10 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Наукові видання Бродильне виробництво--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): етиловий спирт -- этиловый спирт -- ликеро-водочные напитки -- лікеро-горілчані напої -- устаткування спиртових заводів -- оборудование спиртовых заводов Анотація: Нормування праці та норми продуктивності за стадіями основного та допоміжного виробництва підприємств спиртової промисловості. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Вітвіцький, В.В.; Нечипорук, А.А.; Ковальчук, В.І.; Солошонок, А.Л. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М 54 Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [] / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : Украгропромпродуктивність, 2007. - 480 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-15-0 : 036.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Економіка--Наукові видання М'ясні продукти--Виробництво--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): норми праці -- нормы труда -- продуктивность -- продуктивність Анотація: Методика розрахунку норм продуктивності для м'ясопереробних підприємств. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Вітвіцький, В.В.; Ковальчук, В.І.; Полонська, О.М.; Максимчук, М.А. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М54 Методичні положення та норми продуктивності на виробництво вин та коньяків [] / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2006. - 357 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-09-6 : 040.00 грн
Рубрики: Харчовапромисловість--Економіка--Наукові видання Бродильне виробництво Кл.слова (ненормовані): норми продуктивності -- норма продуктивности Анотація: Методика розрахунку та норми продуктивності на виготовлення вин та коньяків. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Вітвіцький, В.В.; Ковальчук, В.І.; Корніяш, Л.П.; Рибальченко, А.К. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Н17 Надходження продукції тваринництва на переробні підприємства за 2009 рік [] : стат. бюлетень / Держкомстат України. - К. : Держкомстат України, 2010. - 18 с. : табл. - 27.50 грн
Рубрики: Продукція--Тваринництво--Україна, 2009 р.--Статистичні матеріали Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Держкомстат України Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
П12 Павловська, Людмила Денисівна. Забезпечення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств [] : монографія / Л. Д. Павловська, М. В. Заходим ; М-во аграр. політики та продовольства України, Житомир. нац. агроекол. ун-т, Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Житомир : Полісся, 2011. - 225, [3] с. : граф., табл. - Літ.: с. 172-189. - Дод.: с. 190-224. - ISBN 978-966-655-555-0 : 28.00 грн
Рубрики: Молочне виробництво--Продукція--Конкуренція (екон.)--Україна--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- местные издания -- економіка виробництва молока і молочної продукції -- экономика производства молока и молочной продукции -- ринок молочних продуктів -- рынок молочных продуктов -- конкурентоспроможність продукції -- конкурентоспособность продукции Анотація: У монографії розглядаються теоретичні та практичні аспекти забезпечення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Заходим, Марина Володимирівна; Міністерство аграрної політики та продовольства УкраїниЖитомирський національний агроекологічний університет; Подільський державний аграрно-технічний університет Примірників всього: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |
К88 Кубрак, Надія Романівна. Потенціал еластичності у формуванні конкурентоспроможності промислових підприємств [] : монографія / Н. Р. Кубрак, Є. В. Крикавський, Н. С. Косар ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Л. : Вид-во Львів. політехніки, 2013. - 202,[3] с. : табл. - (Серія "Світ маркетингу і логістики" ; вип. 4). - Дод.: с. 168-192. - Л-ра: с. 193-202. - ISBN 978-617-607-390-1 : 65.00 грн
Рубрики: Промислові підприємства--Конкуренція (економ.)--Україна--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): конкурентноспроможність товарів -- конкурентоспособность товаров -- конкурентні переваги виробників -- конкурентные преимущества производителей -- ринок споживчих товарів -- рынок потребительских товаров -- ринок молочних продуктів -- рынок молочных продуктов -- ідентифікація потреб еластичності -- индентификация потребностей эластичности -- стратегія еластичності -- стратегия эластичности -- молокопереробні підприємства -- молокоперерабатывающие предприятия -- потенціал еластичності -- потенциал эластичности Анотація: Викладено теоретичні та прикладні аспекти формування конкурентоспроможності промислових підприємств на ринку споживчих товарів повсякденного попиту. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Крикавський, Євген Васильович; Косар, Наталія Степанівна; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Національний університет "Львівська політехніка" Примірників всього: 2 ЧЗ (1), ВВ (1) Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1) |
С44 Скопенко, Наталія Степанівна. Інтеграційні процеси в харчовій промисловості України: сучасна концепція розвитку [] : монографія / Скопенко Наталія Степанівна, Мостенська Тетяна Леонідівна ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харчових технол. - Київ : Кондор, 2016. - 392, [1] с. : рис., табл. - Скор.: с. 5. - Бібліогр.: с. 337-366. - Дод.: с. 367-392. - ISBN 978-617-7278-45-9 : 170.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Інтеграція--Україна--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): принципи інтеграції -- доцільність інтеграції -- інтеграційні процеси -- стратегії розвитку суб'єктів господарювання -- середовище функціонування -- економічне середовище -- інтегровані структури -- матриця стратегічних напрямів -- ризики інтеграційної взаємодії -- промислово-фінансові групи -- інтегрована корпоративна структура -- форми інтеграції -- трансформаційні процеси розвитку -- управління інтегрованими структурами -- трансформації агропромислового комплексу Анотація: Дослідження інтеграційних процесів, особливості створення, організації діяльності та функціонування інтегрованих об'єднань в харчовій промисловості. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мостенська, Тетяна Леонідівна; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |