О-64 "Органічне виробництво і продовольча безпека", Міжнародна науково-практична конференція (3 ; 2015 ; Житомир). Матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 23 квітня 2015 р. [] / М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т, Федер. органіч. руху України, Поліс. центр органіч. вир-ва "Полісся Органік" ; [редкол.: Олег Скидан та ін.]. - Житомир : Полісся, 2015. - 647, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-966-655-759-2 : 60.00 грн Зміст: Тараріко, М. Ю. Економічна та еколого-енергетична оцінка застосування традиційних і альтернативних органічних добрив в Центральному Поліссі / М. Ю. Тараріко. - С .582-588 Скоркіна, Т. О. Впровадження елементів біологізації в умовах короткоротаційної сівозміни Полісся України / Т. О. Скоркіна. - С .568-571 Журавель, С. С. Особливості формування видового складу суходільних луків Полісся / С. С. Журавель. - С .427-429 Матвійчук, Б. В. Еколого-економічні ризики ведення органічного землеробства на Поліссі / Б. В. Матвійчук, П. В. Пивовар. - С .342-348 Данкевич, Є. М. Проблеми розвитку органічного землеробства в умовах Полісся / Є. М. Данкевич, В. Є. Данкевич. - С .95-100
Рубрики: Продовольча безпека--Україна--Наукові видання Органічне виробництво--Україна--Наукові видання Житомирська область--Органічне виробництво -- Наукові видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- местные издания -- органічна сільськогосподарська продукція -- органическая сельскохозяйственная продукция -- органічне землеробство -- органическое земледелие -- органічна лікарська рослинна сировина -- органическое лечебное растительное сырье -- промислове свинарство -- промышленное свиноводство -- органічне молоко -- органическое молоко -- органічна овочева продукція -- органическая овощная продукция -- органічна продукція свинарства -- органическая продукция свиноводства -- ринки органічної продукції -- рынки органической продукции Анотація: До збірника увійшли матеріали доповідей учасників III Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Висвітлено результати та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем органічного виробництва. Ряд статей висвітлює проблеми органічного виробництва в Житомирській області. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скидан, Олег \ред.\; Романаускас, Юлюс \ред.\; Абесадзе, Ромаз \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекологічний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік" Примірників всього: 2 КР (1), ВВ (1) Свободны: КР (1), ВВ (1) |
О-64 "Органічне виробництво і продовольча безпека", Міжнародна науково-практична конференція (5 ; 2017 ; Житомир). Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 5-6 вересня 2017 р. [] / М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т, Федерація органіч. руху України, Поліс. центр органіч. вир-ва "Полісся Органік" ; [редкол.: Олег Скидан та ін.]. - Житомир : ЖНАЕУ, 2017. - 432, [2] с. : іл., рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-966-8706-89-9 : 140.00 грн Зміст: Ключевич, М. М. Жито озиме - культура органічного виробництва Полісся / М. М. Ключевич. - С .78-83. - Літ. в кінці ст. Ключевич, М. М. Поширення та розвиток бурої плямистості проса залежно від застосування біологічних препаратів на Поліссі України / М. М. Ключевич. - С .83-87. - Літ. в кінці ст. : рис. Мірзоєва, Т. В. Перспективи розвитку виробництва органічної гречки / Т. В. Мірзоєва. - С .91-95. - Літ. в кінці ст. Матвійчук, Б. В. Сучасни й агроекологічний стан природно-ресурсного потенціалу Полісся / Б. В. Матвійчук. - С .97-102. - Літ. в кінці ст. : табл. Плотнікова, М. Ф. Пермакультура як перспективна технологія в агрономії / М. Ф. Плотнікова. - С .120-125. - Літ. в кінці ст. Котелевич, В. А. Роль органічного виробництва у формуванні якості і безпеки харчової продукції у Житомирському регіоні / В. А. Котелевич. - С .169-172 Ісаков, В. В. Подовжений період випасання - ефективний елемент технології вирощування молодняку м'ясних порід в умовах Західного Полісся / В. В. Ісаков, Ю. В. Потапчук. - С .182-188. - Літ. в кінці ст. : табл. Лойко, С. В. Органічне виробництво як напрям екологобезпечного землекористування / С. В. Лойко. - С .393-398. - Літ. в кінці ст. : рис.
Рубрики: Продовольча безпека--Україна--Наукові видання Органічне виробництво--Україна--Наукові видання Житомирська область--Органічне виробництво -- Наукові видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- органічне виробництво -- аграрний сектор -- моніторинг -- управління ефективністю -- сільські території -- екологобезпечне землекористування -- органічні підприємства Анотація: До збірника увійшли матеріали доповідей учасників V Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Висвітлено результати наукових досліджень та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем розвитку органічного виробництва. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скидан, Олег \ред.\; Раманаускас, Юлюс \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Бойко, Анатолій \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекологічний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік" Примірників всього: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |