К12 Кавецкий, Георгий Дмитриевич. Процессы и аппараты пищевых производств [] : учебник / Г. Д. Кавецкий, А. В. Королев. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 432 с. : рис., табл. - ([Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений]). - Прил.: с. 422-426. - Лит.: с. 427-428. - ISBN 5-10-000868-7 : 1.70 р.
Рубрики: Харчові виробництва--Процеси--Апарати--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): осаждение -- осадження -- фильтрование -- фільтрування -- гравитационная очистка газов -- гравітаційне очищення газів -- псевдоосаждение -- псевдоосадження -- перемешивание -- змішування -- теплообменные процессы -- теплообмінні процеси -- абсорбция -- абсорбція -- экстракция -- екстракція -- адсорбция -- адсорбція -- сушка продуктов -- сушка продуктів -- кристаллизация -- кристалізація -- измельчение -- подрібнення -- прессование -- пресування Анотація: Сведения, принципы анализа, расчета и моделирования основных процессов пищевых производств. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Королев, Александр Валентинович Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
Ч-46 Черевко, Олександр Іванович. Процеси і апарати харчових виробництв [] : підручник / О. І. Черевко, А. М. Поперечний. - [2-ге вид., допов. та випр.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 494, [1] с. : рис. - Літ.: с. 487-490. - ISBN 978-9662678-15-4 : 90.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Харчове обладнання--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): харчові продукти -- гідравлічні машини -- гідромеханічні процеси -- механічні процеси -- теплові процеси -- масообмінні процеси -- процеси сорбції -- екстрагування -- сушіння -- кристалізація -- розчинення -- біохімічні процеси Анотація: Поняття, класифікація, моделювання процесів та апаратів харчової галузі, описуються гідравлічні, гідромеханічні, механічні, теплові, масообмінні та біохімічні процеси. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Поперечний, Анатолій Микитович Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-91 Зубар, Надія Миколаївна. Теоретичні основи харчових виробництв [] : підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Кондор, 2020. - 302, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 301-302. - ISBN 978-617-7939-15-2 : 310.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Харчові продукти--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): закономірності харчових технологій -- властивості харчових виробництв -- процеси харчових виробництв -- біохімія харчових технологій -- мікробіологія харчових технологій -- білки харчових продуктів -- ліпіди харчових продуктів -- вуглеводи харчових продуктів -- якість харчових продуктів Анотація: Харчові виробництва: технологічні процеси, функціонально-технологічні властивості основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |