Шифр: prto/2019/5
   Журнал

Профтехосвіта [Текст] : всеукр. газ. для вчителів/ Благодійний фонд "Перше вересня" ; Шкільний світ. - К. : Шевчук Л. М., 2009 - . - Виходить щомісячно
2019р. N 5
Зміст:
Сергеєва, Л. Освітні послуги закладів П(ПТ)О : особливості розвитку сфери освітніх послуг / Л. Сергеєва. - С.2-8. - Бібліогр. в кінці ст.
Мараховська, Н. Розвиток технічної творчості : з досвіду роботи предметних гуртків / Н. Мараховська. - С.9-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Хоренко, Т. Нетрадиційні техніки живопису як засіб розвитку творчих здібностей учнів / Т. Хоренко. - С.13-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Трохимчук, В. Спортивні секції в закладі П(ПТ)О : особливості організації та перспективи розвитку / В. Трохимчук. - С.16-19. - Бібліогр. в кінці ст.
Шагаєва, І. На Чорнобиль журавлі летіли : виховний захід, присвячений річниці Чорнобильської катастрофи / І. Шагаєва. - С.20-23. - Бібліогр. в кінці ст.
Шкляр, А. Набат Чорнобиля : урок-реквієм / А. Шкляр. - С.24-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Ігнатенко, І. Погляд із минулого в сучасне : проблема еміграції в новелі Василя Стефаника "Камінний хрест" / І. Ігнатенко. - С.27-33
Цуканова, Н. Словник термінів перукаря : досвід використання на уроках української мови / Н. Цуканова. - С.34-40
Партус, О. Поняття "підприємництво", "бізнес": історичний розвиток підприємництва та створення власного / О. Партус. - С.41-47
Пліхта, А. Перша допомога в екстремальних ситуаціях : урок охорони праці / А. Пліхта. - С.48-52
Дахно, О. Юшки картопляні : технологія приготування та відпуск заправних супів / О. Дахно. - С.53-62
Рябчун, Т. Етноколекція жіночої керсетки : урок основ конструювання одягу / Т. Рябчун. - С.63-67. - Бібліогр. в кінці ст.
Яростюк, Л. У віртуальній лабораторії : заняття з електроматеріалознавства / Л. Яростюк. - С.68-73
Медулич, О. Розмітка площини : урок виробничого навчання / О. Медулич. - С.74-79
Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)




    Дахно, О.
    Юшки картопляні [] : технологія приготування та відпуск заправних супів / О. Дахно // Профтехосвіта : всеукр. газ. для вчителів. - 2019. - N 5. - С. 53-62
Рубрики: Кулінарія--Методика викладання--Професійно-технічні училища

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)