К80 Кретович, Вацлав Леонович. Биохимия растений [] : учеб. для студентов биол. специальностей ун-тов / В. Л. Кретович. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Высш. шк., 1986. - 503 с. : портр., рис., табл. - Лит.: с. 451-456. - Предм. указ.: с. 457-498. - Указ. имен: с. 499-501. - 1.80 р. Рубрики: Рослини --Біохімія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): белковые вещества -- білкові речовини -- нуклеиновые кислоты -- нуклеїнові кислоти -- витамины -- вітаміни -- ферменты -- ферменти -- углеводы -- вуглеводи -- органические кислоты -- органічні кислоти -- липиды -- ліпіди -- фотосинтез -- хемосинтез Анотація: Изложены основы биохимии растений. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ЧЗ (2) Свободны: ЧЗ (2) |
К80 Кретович, Вацлав Леонович. Усвоение и метаболизм азота у растений [] / В. Л. Кретович ; отв. ред. З. Г. Евстигнеева. - Москва : Наука, 1987. - 486 с. : рис., табл., фот. - Лит.: с. 480-483. - 7.60 р.
Рубрики: Рослини--Обмін--Азот--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): источники азота растений -- джерела азоту рослин -- фиксация молекулярного азота -- фіксація молекулярного азоту -- биохимическая генетика азотфиксации -- біохімічна генетика азотфіксації -- биохимия фиксации азота -- біохімія фіксації азоту -- восстановление нитратов -- відновлення нітратів -- ферменты первичной ассимиляции аммиака -- ферменти первинної асиміляції аміаку -- биосинтез аминокислот -- біосинтез амінокислот -- окисление аминокислот -- окислення амінокислот -- окисление аминов -- окислення амінів Анотація: Монография посвящена усвоению и метаболизму азота в растениях. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Евстигнеева, З. Г. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
К80 Кретович, Вацлав Леонович. Биохимия зерна [] / В. Л. Кретович ; Акад. наук CCCР. - Москва : Наука, 1981. - 151 с. : рис., табл. - (Серия "Наука - сельскому хозяйству"). - Лит.: с. 150. - 0.50 р. Рубрики: Зерно (харч.)--Біохімія--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): зерно (пищ.) -- биохимия -- хімічний склад зерна -- химический состав зерна -- білкові речовини зерна -- белковые вещества зерна -- вітаміни зерна -- витамины зерна -- дихання зерна -- дыхание зерна Анотація: Химический состав зерна и отдельные группы соединений, входящих в его состав. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Академия наук CCCР Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
К14 Казаков, Евгений Дмитриевич. Биохимия зерна и продуктов его переработки [] : учебник / Е. Д. Казаков, В. Л. Кретович ; [ред. О. Б. Толстова]. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 368 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 364. - ISBN 5-10-000520-3 : 1.10 р. Рубрики: Зерно (харч.)--Біохімія--Переробка--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): зерно (пищ.) -- биохимия -- переработка -- белковые вещества -- білкові речовини -- витамины -- вітаміни -- ферменты -- ферменти -- углеводы -- вуглеводи -- липиды -- ліпіди -- дыхание зерна -- дихання зерна -- пшеничная мука -- пшеничне борошно -- ржаная мука -- житнє борошно Анотація: Химический состав зерна, описание белковых веществ, липидов, биохимические процессы, протекающие в зерне, муке и крупе. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кретович, Вацлав Леонович; Толстова, О. Б. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К80 Кретович, Вацлав Леонович. Биохимия зерна и хлеба [] / В. Л. Кретович ; [отв. ред. З. Г. Евстигнеева] ; Акад. наук CCCР, Ин-т биохимии им. А. Н. Баха. - Москва : Наука , 1991. - 133 с. : рис., табл. - Лит.: с. 129-131. - ISBN 5-02-004091-6 : 3.60 р. Рубрики: Зерно (харч.)--Біохімія--Наукові видання Хліб--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): зерно (пищ.) -- биохимия -- хлеб -- химический состав зерна -- хімічний склад зерна -- ферменты -- ферменти -- белковые вещества зерна -- білкові речовини зерна -- углеводы зерна -- вуглеводи зерна -- химия переработки зерна -- хімія переробки зерна -- пшеничная мука -- пшеничне борошно -- ржаная мука -- житнє борошно -- крупа Анотація: Структура и химический состав зерна и его отдельных морфологических частей, белковые вещества зерна, муки, крупы и готового хлеба. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Евстигнеева, З. Г. \ред.\; Академия наук CCCРИнститут биохимии им. А. Н. Баха Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К80 Кретович, Вацлав Леонович. Проблема пищевой полноценности хлеба [] : [монография] / В. Л. Кретович, Р. Р. Токарева ; [отв. ред. А. И. Опарин] ; Акад. наук CССР, Ин-т биохимии им. А. Н. Баха. - Москва : Наука, 1978. - 287 с. : рис., табл. - Лит.: с. 248-285. - 2.30 р. Рубрики: Хліб--Історія--Біохімія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): хлеб -- пищевая ценность хлеба -- харчова цінність хлібу -- обогащение хлеба дрожжами -- збагачення хліба дріжджами -- обогащение хлеба зародышами злаков -- збагачення хліба зародками злаків -- обогащение хлеба белками водорослей -- збагачення хлеба білками водоростей Анотація: Химический состав зерна и муки, биохимические процессы, происходящие при изготовлении хлеба, пищевой ценности хлеба из муки различных выходов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Токарева, Роза Рафаиловна; Опарин, А. И. \ред.\; Академия наук CССР; Институт биохимии им. А. Н. Баха Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |