> Шифр: mjab/2018/2 Журнал 2018р. N 2 Бондарська, Олександра. Зовнішня торгівля продукцією свинарства: погляд аналітика / О. Бондарська. - С.18 : фот. цв. Коваленко, О. В. Экспорт мяса: положительные тенденции / О. В. Коваленко, С. Б. ВербицкийА. П. Лысенко. - С.20-24. - Библиогр. в конце ст. : рис. Чернов, Александр. Clean Smoke - чистое копчение, высокое качество и экологические преимущества / А. Чернов. - С.26-29 : фот. цв. Шевченко, І. І. Стабілізація забарвлення шинкових виробів / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова. - С.34-38. - Бібліогр. в кінці ст. : фот. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
> Шифр: mjab/2018/3 Журнал 2018р. N 3 Жарко, Аліна. Тенденції світового ринку м'яса / А. Жарко. - С.16-18 : фот. Дорошенко, Катерина. Зовнішня торгівля м'ясом та м'ясною продукцією / К. Дорошенко. - С.20-23 : табл. Вербицкий, С. Б. О качестве свинины с точки зрения теории и практики / С. Б. Вербицкий. - С.25-28. - Библиогр. в конце ст. : табл. Шевченко, І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова. - С.33-34. - Библиогр. в конце ст. : табл. Как обратить отходы в прибыль?. - С.44-45 : рис. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
> Шифр: mjab/2018/5 Журнал 2018р. N 5 Окисление жира в мясных продуктах. - С.30-31 : рис. Шевченко, І. І. Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова. - С.32-35. - Библиогр. в конце ст. : рис. Вербицький, С. Б. НАССР і ковбасне виробництво / С. Б. Вербицький. - С.43--45. - Библиогр. в конце ст. : табл. Мостовая, Иванна. Моющие, дезинфицирующие средства и нормы НАССР / И. Мостовая. - С.50-53 : рис. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Шевченко, І. І. Стабілізація забарвлення шинкових виробів [] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 2. - С. 34-38 : фот. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти Кл.слова (ненормовані): забарвлення шинки -- стабілізатори кольору Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Крижова, Ю. П. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Шевченко, І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп [] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 3. - С. 33-34 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти Кл.слова (ненормовані): якість м'ясних продуктів -- колір м'ясних продуктів Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Крижова, Ю. П. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Шевченко, І. І. Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів [] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 5. - С. 32-35 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясні продукти--Якість--Безпека--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): показники активності води -- зв'язаність води в м'ясі Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Крижова, Ю. П. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
> Шифр: mjab/2018/9 Журнал 2018р. N 9 Сарделька "Любимая" 1 С Рецепт от компании IGIS. - С.26-27 : рис. Крижова, Ю. П. Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру / Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко. - С.28-29. - Бібліогр. в кінці ст. : рис. Мостовая, Иванна. Как правильно подготовить свиную шкурку для изготовления эмульсии из нее при производстве изделий вареной группы? / И. Мостовая. - С.32-33 : фот. Свойства мясных эмульсий. - С.36-37 : рис. Хвыля, С. И Микроструктура МПМО спинок цыплят-бройлеров с использованием многозонного фильтра / С. И Хвыля, В. А. Абалдова. - С.38-40. - Библиогр. в конце ст. : табл. Как заставить упаковку продавать?. - С.54 Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Крижова, Ю. П. Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [] / Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 28-29 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія Кл.слова (ненормовані): інгредієнти сардельок -- бактеріальна закваска -- знижений вміст жиру Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Коваленко, С. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
> Шифр: mjab/2018/10 Журнал 2018р. N 10 Соколов, Александр. Обзор рынка замороженных полуфабрикатов 2018 год / А. Соколов. - С.20-23 : рис. Крижова, Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм / Ю. П. Крижова, М. А. Морозова. - С.32-34. - Бібліогр. в кінці ст. : рис Черноус, Ю. Инновации в полуфабрикатах / Ю. Черноус. - С.36-39 : рис. Вербицкий, С. Б. Обработка слизистых и шерстных субпродуктов / С. Б. Вербицкий. - С.45-48. - Библиогр. в конце ст. : рис Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Крижова, Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм [] / Ю. П. Крижова, М. А. Морозова> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 10. - С. 32-34 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясні продукти Кл.слова (ненормовані): м'ясні напівфабрикати -- використання яєчної шкаралупи -- профілактика остеопорозу Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Морозова, М. А. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |