К 89 Кузьмінська, О. В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
> Шифр: dotz/2011/1 Журнал 2011р. N 1 Яворовський, О. П. Професор В. Я. Підгаєцький про значення раціонального харчування в умовах народногосподарської кризи та наслідкіав голоду 1921-1923 років в Україні / О. П. Яворовський [та ін.]. - С.76-80. - Л-ра в кінці ст. Інші автори: Сахарчук І. М., Зенкіна В. І., Кузьмінська О. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Професор В. Я. Підгаєцький про значення раціонального харчування в умовах народногосподарської кризи та наслідкіав голоду 1921-1923 років в Україні [] / О. П. Яворовський [и др.]> // Довкілля та здоров'я = Enviroment & Health : наук. журнал. - 2011. - N 1. - С. 76-80. - Л-ра в кінці ст. Рубрики: Працівники сільського господарства--Раціональне харчування--Історія--Україна, 30-ті рр. 20 ст. Кл.слова (ненормовані): гігієна харчування -- гигиена питания Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Яворовський, О. П.; Сахарчук, І. М.; Зенкіна, В. І.; Кузьмінська, О. В.; Підгаєцький, Володимир Якович (вчений ; 1889 - 1937) \про нього\ Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |