М69 Михайлов, Валерий Михайлович. Ядерная физика [] : учеб. пособие для студентов физ. спец. вузов / В. М. Михайлов, О. Е. Крафт ; Ленингр. ордена Ленина и ордена Труд. Крас. Знамени гос. ун-т им. А. А. Жданова. - Л. : Изд-во Ленингр. ун-та, 1988. - 328 с. : рис., табл. - ISBN 5-288-00295-9 : 0.95 р.
Рубрики: Ядерна фізика--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): квантовая механика -- квантова механіка -- теория рассеяния -- теорія розсіювання -- теория излучения -- теорія випромінювання -- теория углового момента -- теорія кутового моменту -- физика ядра -- фізика ядра -- элементарные частицы -- елементарні частинки -- ядро атома -- изоспин -- ізоспін -- андроны -- андрони Анотація: Излагаются основные вопросы физики ядра и элементарных частиц, причем акцент делается на ядерной структуре. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Крафт, Ольга Евгеньевна; Ленинградский ордена Ленина и ордена Трудового Красного Знамени государственный университет имени А. А. Жданова Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
Л90 Льовшина, Людмила Дмитрівна. Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посібник / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков ; М-во освіти і наук України, Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - 2-е вид.,. - К. : Ліра-К, 2015. - 388 с. : табл. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Л-ра: с. 379-381. - Дод.: с. 382. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 160.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Прянощі--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хімічний склад плодоовочевої сировини -- харчова цінність плодоовочевої сировини -- фізичні властивості плодів -- фізичні властивості овочів -- торговельна класифікація плодоовочевих товарів -- товарна якість плодів -- зберігання плодів -- товарознавча характеристика свіжих плодів -- продукти переробки плодів -- класифікація прянощів -- штучні замінники -- суміш прянощів -- місцеві прянощі -- якість прянощів Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки, анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Михайлов, Валерий Михайлович; М'ячиков, Олександр Васильович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |