О-58 Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [] : навч. посібник / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева. - Суми : Унів. кн., 2009. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.208-223. - ISBN 978-966-680-472-6 : 045.00 грн, 75.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--М'ясні продукти--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): ковбасні вироби -- колбасные изделия -- ковбасна оболонка -- колбасная оболочка -- кишкова сировина -- кишечное сырье -- білкові оболонки -- белковые оболочки -- целюлозні оболонки -- целюлозные оболочки -- текстильні оболонки -- текстильные оболочки -- бумажні оболонки -- бумажные оболочки -- синтетичні ковбасні оболонки -- синтетические колбасные оболочки Анотація: Розглянуто наукові і практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шубіна, Л.Ю.; Янчева, М.О. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
О-58 Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [] : навч. посібник / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева. - Суми : Унів. книга, 2013. - 223, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 214-223. - ISBN 978-966-680-472-6 : 75.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--М'ясні продукти--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): властивості ковбасних оболонок -- свойства колбасных оболочек -- ковбасне виробництво -- колбасное производство -- якість ковбасних виробів -- качество колбасных изделий -- натуральні ковбасні оболонки -- натуральные колбасные оболочки -- штучні ковбасні оболонки -- искусственные колбасные оболочки -- білкові ковбасні оболонки -- белковые колбасные оболочки -- целюлозні ковбасні оболонки -- целлюлозные колбасные оболочки -- оболонки на паперовій основі -- оболочки на бумажной основе -- текстильні оболонки -- текстильные оболочки -- альгінатні оболонки -- альгинатные оболочки Анотація: Наукові та практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї зі складових у формуванні якості ковбас. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |