> Шифр: mist/2013/15 Газета 2013р. N 15 (11 квіт.) Поліщук, Галина. Впровадження новітніх технологій наблизить Житомир до європейських міст / Г. Поліщук. - С.3 : фото Милосердна, Ю. Місія добра і милосердя / Ю. Милосердна. - С.5 : фото Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1) Вільні: КР (1) |
Поліщук, Галина. Впровадження новітніх технологій наблизить Житомир до європейських міст [] : інтерв'ю з директором підприємства "Житомирміськсвітло" Ю. Є. Янушевичем / вела інтерв'ю Галина Поліщук / Галина Поліщук> // Місто. - 2013. - N 15(11 квіт.). - С. 3 : фото Рубрики: Електричні мережі--Технології--Житомир, місто Житомир, місто--Електричні мережі--Технології Кл.слова (ненормовані): мережі освітлення Житомира -- сети освещения Житомира -- комунальне господарство -- коммунальное хозяйство Анотація: Про перспективи та плани комунального підприємства "Житомирміськсвітло" розповідає директор підприємства Ю. Є. Янушевич. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Комунальне господарство 4.06; Комунальне підприємство "Житомирміськсвітло", Житомир, місто Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1) Вільні: КР (1) |
> Шифр: nati/2019/5 Журнал 2019р. N 5 Зельцер, Роберт Якович. Цифрова трансформація процесів ресурсно-логістичного та організаційно-структурного забезпечення будівництва / Р. Я. Зельцер [и др.]. - С.38-51. - Літ.: с. 49-51 : рис. Інші автори: Бєлєнкова О. Ю., Новак Є. В., Дубінін Д. В., Бреус, Наталія Миколаївна. Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості / Н. М. Бреус [та ін.]. - С.62-72. - Літ.: с. 69-72 : рис. Інші автори: Грибков С. В., Поліщук Г. Є., Сєдих О. Л., Гродзинська, Ганна Андріївна. Збагачення біомаси цінних їстівних грибів сполуками германію, селену і молібдену / Г. А. Гродзинська, А. І. Самчук, В. Б. Небесний. - С.75-84. - Літ.: с. 81-84 : рис. Гриньов, Борис Вікторович. Україна - CERN: шлях до співпраці / В. Б. Гриньов, М. П. Тітов, П. О. Стадник. - С.93-105. - Літ.: с. 102-105 : рис. Зойменіхт, Оксана. Біла книга: ідеї та рекомендації як рухатися вперед українській науці? Погляд української наукової діаспори / О. Зойменіхт, О. Гаращук, О. Ладохін. - С.106-119 Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості [] / Н. М. Бреус [та ін.]> // Наука та інновації = Science and Innovation. - 2019. - N 5. - С. 62-72 : рис. - Літ.: с. 69-72 . - ISSN 1815-2066 Рубрики: Морозиво--Рецептура--Якість Кл.слова (ненормовані): моделювання рецептур морозива -- якість готового продукту -- складові компоненти морозива -- функціонально-технологічні інгредієнти Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бреус, Наталія Миколаївна; Грибков, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сєдих, О. Л. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |