Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Радомишльська ЦРБ- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича (139)Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (7)Андрушівська ЦРБ (2)Баранівська ЦРБ (2)Житомирська ЦРБ (1)Народицька ЦРБ (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=їжа<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
641
Л 57


    Лильо, Ігор Миколайович.
    Львівська кухня [] / І. М. Лильо ; [передм. В. Поліщука ; худож.-оформлювач Л. А. Бейгер]. - Харків : Факт, 2016. - 255 с. : іл. - ISBN 978-966-637-814-2 : 99.00 грн
УДК
Рубрики: Кухня українська--Історія--Львівська область--Популярні видання
   
фывфывфыв:
гастрономічна мандрівка -- Львівська кухня -- страва -- вулична їжа -- кава
Аннотация: Книжка, яку ви тримаєте в руках, лише на перший погляд присвячена кухні - одному з найважливіших аспектів львівської історії. Наспроавді вона набагато цікавіша і змістовніша. Відомий знавець міста Лева - Ігор Лильо- за допомогою головного редактора журналу "Егоїст", керівника гастрономічних проектів Клубу галицької кухні Всеволода Поліщука поєднав історії з життя відомих людей давнього Львова та Галичини з характерними саме для їхнього характеру рецептами страв. А рецепти ці передавалися у львівських родинах з покоління в покоління, і сучасні господині охоче їх готують і сьогодні.

Держатели документа:
Радомишльська ЦРБ

Доп.точки доступа:
Поліщук, В. \авт. передм.\; Бейгер, Л. А. \худож.\
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие

2.
366 : [330.8 : 1 : 304.4](091)
Ш 55


    Шивельбуш, Вольфганг.
    Речі і люди. Есей про споживання. [Text] = Das verzehrende Leben der Dinge / В. Шивельбуш ; пер. з нім. О. Юдін. - К. : Ніка-Центр, 2018. - 192 s. - Ім. покажч.: с. 189-191. - Бібліогр. в підрядковій прим. - ISBN 978-966-521-704-6 : 99.00 грн
УДК
Рубрики: --Споживачі - Критикка - Науково-популярні видання--Економічні вчення - Історія - Науково-популярні видання--Соціальна фісософія - Науково-популярні видання
   
фывфывфыв:
споживання -- їжа -- кругообіг -- природа -- економіка -- алхімія -- промисловість
Аннотация: У своїй книжці Вольфганг Шивельбуш вперше звертається до царини історії економічних теорій і уявлень. Ця праця найширша за історичним охватом, найуніверсальніша за змістом і найбільш філософічна з усього попереднього доробку автора. Книжка надзвичайно цікава своїм ходом думки, парадоксальної, несподіваної, здатної бачити близькість далеких речей, подібність неподібного.

Держатели документа:
Радомишльська ЦРБ

Доп.точки доступа:
Юдін, Ю. \пер.\; Юдін, О. \авт. предисл.\
Экземпляры всего: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)
Найти похожие

3.
616:392
Р 76


    Россі, Паоло.
    Їсти. Потреба, бажання, одержимість. [Text] / П. Россі ; пер. з італ. Л. Котляр. - Льівів : Анетта Антоненко, 2018. - 152 с. - Бібліогр. в підрядковій прим. - Ім. покажч.: с.147-150. - ISBN 978-617-7192-92-2 : 78.00 грн
УДК
Рубрики: Медицина - Їжа - Науково-популярні видання
   
фывфывфыв:
їжа -- голодування -- піст -- святість -- канібали -- вампіри -- мода -- виснаження
Аннотация: Автор цієї книжки шукає і знаходить відповіді на безліч питань і розвінчує небезпечні міфи масової культури, адже він десятиліттями досліджував історію ідей та культур, тож його надзвичайно цікаві й неординарні міркуваннятна буденну тему споживання їжі - голод та ожиріння, піст і святість, їжа як манія, глобалізація й апокаліпсис, "натуральна" та "ненатуральна" їжа, анорексія, фобії, мода - дадуть змогу подивитися на історію цивілізації під іншим кутом, стануть одкровенням і справжнім відкриттям для великого кола читачів.

Держатели документа:
Радомишльська ЦРБ

Доп.точки доступа:
Котляр, Л. \пер.\
Экземпляры всего: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)
Найти похожие

4.
613.2
М 82


    Москоні, Ліса.
    Їжа для мозку. Наука розумного харчування [] / Л. Москоні ; пер. з англ. В. Глінка. - Киiв : Наш формат, 2019. - 336 с. - Прим.: с. 326-336. - ISBN 978-617-7682-24-9 : 138.75 грн
УДК
Рубрики: Медицина - Харчування - Науково-популярне видання
   
фывфывфыв:
харчування -- білки -- жири -- вуглеводи -- солодощі -- дієта -- нейрохарчування -- рецепти
Аннотация: У певному сенсі мозок - це те, що ми їмо, - принайми його здоров'я безпосередньо залежить від його харчування і способу життя. Це підтвержують наукові факти та приклади довгожителів з різних куточків світу, про які розповідає авторка цієї книжки. Разом з Лісою Москоні ви пройдете тест, визначите свій рівень та скоригуєте власний раціон. Вам не доведеться вишукувати рецепти з кулінарних книжок і блогів - авторка ділиться своїми улюбленими.

Держатели документа:
Радомишльська ЦРБ

Доп.точки доступа:
Глінка, В. \пер.\
Экземпляры всего: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)