Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Баранівська ЦРБ- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича (769)Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (15)Андрушівська ЦРБ (2)Житомирська МЦБС (3)Житомирська ЦРБ (5)Коростенська МЦБС (1)Коростенська ЦРБ (1)Народицька ЦРБ (2)Звягельська бібліотека ЗМР (8)Овруцька ЦРБ (1)Радомишльська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=тварини<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.083:636.85:63/А 35-054648
Автор(и) : Бурлака, Віктор Анатолійович, Кривий, Михайло Миколайович, Шевчук, Василь Федорович, Давидов Євгеній Анатолійович, Борщенко, Валерій Володимирович, Павлюк, Надія Василівна, Сукненко, Тетяна Миколаївна, Хом'як, Іван Владиславович
Назва : Аз-Буки-Веді тваринника : навч. посібник
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2007
Кільк.характеристики :432 с.: рис., табл.
Колективи : ЖДУ ім. І. Франка
Примітки : Дод.: с.430-431. - Л-ра: с.432
ISBN, Ціна 966-8059-91-3: 25.00 грн
УДК : 636.083:636.85:636.2:636.3:636.5
ББК : 45.4:28.903
Предметні рубрики: Підсобне господарство-- Тваринництво-- Годівля і утримання тварин-- Харчове виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--местные издания--свійські тварини--домашние животные--дрібне тваринництво--мелкое животноводство--виробництво молока--производство молока--домашня птиця--домашние птицы--харчові страви з продуктів тваринництва--пищевые блюда с продуктов животноводства--радіонукліди в організмі тварин--радионуклиды в организме животных--використання відходів фермерського господарства--использование отходов фермерского хозяйства
Анотація: Організація підсобного господарства, робота з селекції, утримання та годівля різноманітних тварин у різні пори року, запобігання захворюванням. Розкрито можливості безвідходного виробництва продуктів тваринництва, описуються технології отримання тих чи інших продуктів харчування, запропоновані рецепти основних страв, які господар може приготувати з продуктів тваринництва і подати до столу.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)