А 35 Аз-Буки-Веді тваринника [] : навч. посібник / сост. В. В. Бурлака [и др.] ; ЖДУ ім. І. Франка. - Житомир : Рута, 2007. - 432 с. : рис., табл. - Дод.: с.430-431. - Л-ра: с.432. - ISBN 966-8059-91-3 : 25.00 грн
Рубрики: Підсобне господарство--Тваринництво--Годівля і утримання тварин--Харчове виробництво--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- местные издания -- свійські тварини -- домашние животные -- дрібне тваринництво -- мелкое животноводство -- виробництво молока -- производство молока -- домашня птиця -- домашние птицы -- харчові страви з продуктів тваринництва -- пищевые блюда с продуктов животноводства -- радіонукліди в організмі тварин -- радионуклиды в организме животных -- використання відходів фермерського господарства -- использование отходов фермерского хозяйства Анотація: Організація підсобного господарства, робота з селекції, утримання та годівля різноманітних тварин у різні пори року, запобігання захворюванням. Розкрито можливості безвідходного виробництва продуктів тваринництва, описуються технології отримання тих чи інших продуктів харчування, запропоновані рецепти основних страв, які господар може приготувати з продуктів тваринництва і подати до столу. Утримувачі документа: Баранівська ЦРБ Дод.точки доступу: Бурлака, Віктор Анатолійович; Кривий, Михайло Миколайович; Шевчук, Василь Федорович; Давидов, Євгеній Анатолійович; Борщенко, Валерій Володимирович; Павлюк, Надія Василівна; Сукненко, Тетяна Миколаївна; Хом'як, Іван Владиславович; Бурлака, Віктор Анатолійович \ред.\; ЖДУ ім. І. Франка Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |