640.43(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : Центр навч. л-ри, 2007. - 382 с. - ISBN 966-8347-48-X : 037.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукція ресторанів -- продукция ресторанов -- рецептура блюд -- качество ресторанной продукции -- якість ресторанної продукції -- контроль якості -- контроль качества -- асортимент блюд -- органолептичний контроль -- органолептический контроль
Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Іванникова, Т.В.; Архіпова, А.В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)