664(477)(075.8)
О-64


   
    Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості [] : підручник / [Мостенська Т. Л. та ін.] ; наук. ред. Т. Л. Мостенська ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Нац. ун-т харчових технол. - К. : Кондор, 2012. - 489, [1] с. : табл. - Термін. слов.: с. 386-414. - Дод.: с. 415-476. - Л-ра: с. 477-481. - Предм. покажч.: с. 482-488. - ISBN 978-966-351-392-8 : 105.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)306.7-80я73
Рубрики: Харчова промисловість--Економіка--Організація виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість України -- пищевая промышленность Украины -- організаційні форми підприємств -- организационные формы предприятий -- промислове підприємство -- промышленное предприятие -- виробничий процес -- производственный процесс -- типи виробництв -- типы производств -- виробнича потужність -- производственная мощность -- трудовий процес -- трудовой процесс -- нормування праці -- нормирование труда -- мотивація праці -- мотивация труда -- обслуговування виробництва -- обслуживание производства -- інноваційна діяльність підприємств -- инновационная деятельность предприятия -- якість продукції -- качество продукции
Анотація: Теоретичні , практичні, організаційні основи та система забезпечення організації виробництва із врахуванням специфіки діяльності підприємств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мостенська, Т. Л.; Бойко, І. А.; Болотіна, І. М.; Драган, О. І.; Мостенська, Т. Л. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)