Курінна, М.
    Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ - початок XXI століття) [] / М. Курінна // Народна творчість та етнографія. - 2016. - N 4. - С. 47-53. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 0130-6936
Рубрики: Харчові продукти--Історія--Запорізька область (Україна)
   Чехи--Харчування--Історія--Запорізька область (Україна)

Кл.слова (ненормовані):
чеські переселенці -- чешские переселенцы -- повсякденна їжа -- повседневная пища -- міжетнічні взаємовпливи -- межэтническое взаимовлияние

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)