Пошуковий запит: <.>K=безпека харчових продуктів<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| Плахотін В.Я. Теоретичні основи технологій харчових виробництв/В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Г. П. Хомич. - 2006
|
>2.
| Вплив харчування на здоров'я людини/Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М.. - 2006
|
>3.
| Віхров О.П. Господарське право. Спеціальна частина/Віхров О. П.. - 2006
|
>4.
| Васюкова Г. Т. Екологія/Г. Т. Васюкова, О. І. Ярошева. - 2009
|
>5.
| Науково-практичний коментар до закону України "Про особисте селянське господарство"/[за ред. В. В. Носіка]. - 2004
|
>6.
| Україна. Закони. Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини"/Верховна Рада України. - 2003
|
>7.
| Екологічна біотехнологія. Кн. 2. - 2010
|
>8.
| Яценко І. В. Тлумачний словник термінів ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини/Яценко І. В., Труш А. М.. - 2010
|
>9.
| Україна. Верховна Рада. Скликання (4). Закони. Закони України з питань агропромислового комплексу/Ком. Верховної Ради України з питань аграр. політики та земел. відносин, Асоціація фермерів та приватних землевласників України, Всеукраїнський громад. ком. підтримки аграр. реформи, Партія вільних селян і підприємців України. - 2006
|
>10.
| Вісник ДАУ. Вип. № 2 (19) т. 1. - 2007
|
>11.
| Бірта Г. О. Генно-модифіковані організми: за і проти/Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу. - 2013
|
>12.
| Циганенко О. І. Нітрати в харчових продуктах/О. І. Циганенко ; [ред. С. О. Гатненко]. - 1990
|
>13.
| "Чорнобильська катастрофа. Актуальні проблеми, напрямки та шляхи їх вирішення", міжнародна науково-практична конференція(2018;Житомир). Матеріали міжнародної науково-практичної конференції "Чорнобильська катастрофа. Актуальні проблеми, напрямки та шляхи їх вирішення", 26-27 квітня 2018 р./М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т, Упр. екології та природ. ресурсів Житомир. облдержадмін., Ін-т агроекології і природокористування НААН України. - 2018
|
>14.
| Вісловух А. М. Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини/[А. М. Вісловух]. - 2018
|
>15.
| Дубцов Г. Г. Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции/Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. - 2002
|
>16.
| Сертифікація в Україні. Т. 1
|
>17.
| Білоусова Н. Шість аграрних законів 2018 - аналіз і що зміниться для ринку/Н. Білоусова // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2019,N N 1.-С.3-6
|
>18.
| У Болгарії вперше зафіксовано спалах африканської чуми свиней // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2019,N N 1.-С.31
|
>19.
| Миронова В. Безпечність та якість харчових продуктів: реалії споживчого ринку/В. Миронова // Тваринництво сьогодні. -К.:Гульнара Ибраева, 2020,N N 5.-С.14-15
|
>20.
| Шкода Е. Актуальні проблеми сучасної упаковки/Е. Шкода // Упаковка. -К.:ІАЦ "Упаковка", 2020,N N 3.-С.10-12
|
|
|