Пошуковий запит: <.>K=вуглеводи<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 143
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| Бобрівник Л. Д. Органічна хімія (за новою хімічною номенклатурою)/Л. Д. Бобрівник, В. М. Руденко, Г. О. Лезенко . - 2005
|
>2.
| Хімія/[М. С. Слободяник та ін.] ; за ред. М. С. Слободяника. - 2003
|
>3.
| Англійська мова та література - 2007г.,N 27 (Введено оглавление)
|
>4.
| Павлоцька Л.Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів/Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - 2007
|
>5.
| Кононський О. І. Органічна хімія. Практикум/О. І. Кононський. - 2002
|
>6.
| Вплив харчування на здоров'я людини/Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М.. - 2006
|
>7.
| Безак-Мазур Е. Транскордонні проблеми токсикології довкілля/Е. Безак-Мазур, Т. Шендрік ; [пер. з польск. Н. О. Ярошенко]. - 2008
|
>8.
| Кузьмінська О.В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді/[О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - 2005
|
>9.
| Курс органічної хімії/Д. О. Мельничук [та ін.]. - 2008
|
>10.
| Басов В.П. Хімія/В. П. Басов, В. М. Родіонов. - 2008
|
>11.
| Мітрясова О.П. Вступ до органічної хімії/О. П. Мітрясова. - 2007
|
>12.
| Цвєткова Л. Б.Цвєткова, Людмила Борисівна Неорганічна та органічна хімія:Неорганічна та органічна хімія/Л. Б. Цвєткова, О. П. Романюк. - 2007
|
>13.
| Миронович Л. М. Біоорганічна хімія (скорочений курс)/Л. М. Миронович. - 2008
|
>14.
| Польський Б. М. Основи біології: Різноманітність життя на доорганізмених рівнях/Б. М. Польський, В. М. Торяник. - 2009
|
>15.
| Гігієна харчування з основами нутриціології. Кн. 1/[Т. І. Аністратенко та ін.]
|
>16.
| Ростовський В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина/В. С. Ростовський. - 2006
|
>17.
| Основи харчування/[Власенко Т. В. [та ін.] ; за ред. Г. П. Грибана. - 2010
|
>18.
| Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування/Н. М. Зубар. - 2010
|
>19.
| Зеленєва О. Г. Хімія. 8-11 класи/О. Г. Зеленєва. - 2008
|
>20.
| Павлоцкая Л. Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки/Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - 2007
|
|
|