Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Радомишльська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=вуглеводи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 143
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Бобрівник Л. Д. Органічна хімія (за новою хімічною номенклатурою)/Л. Д. Бобрівник, В. М. Руденко, Г. О. Лезенко . - 2005
2.

Хімія/[М. С. Слободяник та ін.] ; за ред. М. С. Слободяника. - 2003
3.

Англійська мова та література - 2007г.,N 27 (Введено оглавление)
4.

Павлоцька Л.Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів/Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - 2007
5.

Кононський О. І. Органічна хімія. Практикум/О. І. Кононський. - 2002
6.

Вплив харчування на здоров'я людини/Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М.. - 2006
7.

Безак-Мазур Е. Транскордонні проблеми токсикології довкілля/Е. Безак-Мазур, Т. Шендрік ; [пер. з польск. Н. О. Ярошенко]. - 2008
8.

Кузьмінська О.В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді/[О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - 2005
9.

Курс органічної хімії/Д. О. Мельничук [та ін.]. - 2008
10.

Басов В.П. Хімія/В. П. Басов, В. М. Родіонов. - 2008
11.

Мітрясова О.П. Вступ до органічної хімії/О. П. Мітрясова. - 2007
12.

Цвєткова Л. Б.Цвєткова, Людмила Борисівна Неорганічна та органічна хімія:Неорганічна та органічна хімія/Л. Б. Цвєткова, О. П. Романюк. - 2007
13.

Миронович Л. М. Біоорганічна хімія (скорочений курс)/Л. М. Миронович. - 2008
14.

Польський Б. М. Основи біології: Різноманітність життя на доорганізмених рівнях/Б. М. Польський, В. М. Торяник. - 2009
15.

Гігієна харчування з основами нутриціології. Кн. 1/[Т. І. Аністратенко та ін.]
16.

Ростовський В. С. Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина/В. С. Ростовський. - 2006
17.

Основи харчування/[Власенко Т. В. [та ін.] ; за ред. Г. П. Грибана. - 2010
18.

Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування/Н. М. Зубар. - 2010
19.

Зеленєва О. Г. Хімія. 8-11 класи/О. Г. Зеленєва. - 2008
20.

Павлоцкая Л. Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки/Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - 2007
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)