Пошуковий запит: <.>K=переробка сировини<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6 |
>1.
| Семенов В. Ф. Загальний курс агробізнесу/В. Ф. Семенов, І. Ю. Сіваченко, В. П. Федоряка ; за ред. В. Ф. Семенова, І. Ю. Сіваченка. - 2000
|
>2.
| Екологія відходів. Кн. 1.:Проблема відходів та її загально-екологічна характеристика. - 2007
|
>3.
| Павлоцкая Л. Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки/Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - 2007
|
>4.
| Мулярчук І. Ф. Наголоси/Мулярчук І. Ф.. - 2012
|
>5.
| Захарчук Н. М. З історії промислових підприємств Бердичева: Корніловський буряко-цукровий завод, Бердичівський цукрорафінадний завод/Н. М. Захарчук // Матеріали Міжнародної науково-краєзнавчої конференції "Бердичів крізь призму століть", присвяченої 160 річниці від дня народження Джозефа Конрада (03.12.1857 р., 24-25 червня 2017 р.. -Житомир:ФОП Мельник М. В., 2017.-С.119-122
|
>6.
| Лунин О. Г. Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности/О. Г. Лунин, А. И. Драгилев, А. Я. Черноиванник. - 1984
|
|