Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=безпека виробничого устаткування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 331.45(075.8)/Г82
Автор(и) : Грибан, Віталій Григорович, Негодченко, Олександр Володмирович
Назва : Охорона праці : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :280 с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ
Примітки : Дод.: с. 265-269. - Л-ра: с. 270-272
ISBN, Ціна 978-966-364-832-3: 68.00, 59.80, грн
УДК : 331.45(075.8)
ББК : 65.248я73
Предметні рубрики: Охорона праці
Анотація: Розкривається значення охорони праці як нормативної дисципліни при підготовці фахівців у вищих навчальних закладах, її основні поняття, етапи розвитку, законодавче забезпечення, методологічна база.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ФОНД(2)
Вільні : ЧЗ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6/.7:331.45/П 68
Назва : Правила безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів : [ДНАОП 1.8.10-1.27-2002 : Затв. 28.02.2002 №125]
Вихідні дані : Харків: Форт, 2002
Кільк.характеристики :232 с.: табл.
Колективи : Держ. департамент з нагляду за охороною праці М-ва праці та соц. політики України
Примітки : Дод.: с. 160-228
ISBN, Ціна 966-7097-51-X: 38.70 грн
УДК : 664.6/.7:331.45
ББК : 36.83н
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Макаронне виробництво-- Безпека праці
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вимоги пожежної безпеки--безпека будівель--безпека освітлення--безпека опалення--безпека вентиляції--безпека водопостачання--безпека виробничих процесів--безпека виробничого устаткування--вантажопідйомне устаткування--електробезпека--норми мікрокліматичних параметрів
Анотація: Дія Правил поширюється на всі підприємства, установи, організації незалежно від форм власності та відомчої належності, які виробляють хліб, хлібобулочні та макаронні вироби.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86н6/Д36
Назва : Правила безпеки для кондитерського виробництва : ДНАОП 1.8.10.-1.14-97 : Затв. 1997-04-22 № 101 .- Введ. з 1997-04-22
Вихідні дані : Київ: [Основа], 1997
Кільк.характеристики :318 с.: табл.
Колективи : Державний комітет України по нагляду за охороною праці
Примітки : Дод.: с. 187-313
Ціна : 13.00 грн
ББК : 36.86н6
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Безпека
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вимоги пожежної безпеки--безпека технологічних процесів--безпека виробничого устаткування--електробезпека--безпека кондитерських виробництв--безпека устаткування виробництва молочної кислоти
Анотація: Розроблені Українським науково-дослідним інститутом пивобезалкогольної, кондитерської та харчоконцентратної промисловості (УкрНДІхарчопром), ТОВ "НТЦхарчопром".
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.5-93/П68
Назва : Правила безпеки для спиртового та лікеро-горілчаного виробництва : ДНАОП 1.8.10- 1.11-97 -1997 : введ. 1997-04-22 .- Введ. з 1997-04-22
Вихідні дані : Київ: [Основа], 1997
Кільк.характеристики :362 [3] с.: табл.
Колективи : Державний комітет України по нагляду за охороною праці
Примітки : Дод.: с. 232-362
Ціна : 13.00 грн
УДК : 663.5-93
ББК : 36.87н6
Предметні рубрики: Спиртове виробництво-- Безпека
Лікеро-горілчане виробництво-- Безпека
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вимоги пожежної безпеки--безпека обладнання--безпека виробничого устаткування--електробезпека--безпека виробництва спирту--безпека виробництва хлібопекарних дріжджів--лікеро-горілчане виробництво--виробництво оцту--виробництво глутамінової кислоти--виробництво двоокису вуглецю
Анотація: Розроблені Українським науково-дослідним інститутом пивобезалкогольної, кондитерської та харчоконцентратної промисловості (УкрНДІхарчопром), ТОВ "НТЦхарчопром".
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)