Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые отравления<.>
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-21 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Ципріян В. І., Ванханен В. Д., Ванханен В. В., Смолянський Б. Л.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології : [підручник
Вихідні дані : Киъв: Здоров'я, 1999
Кільк.характеристики :566, [2] с.: схеми, табл.
Примітки : Бібліогр. в кінці глав
ISBN, Ціна 5-311-01159-9: 36.42, 23.00, 36.42, грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Гігієна харчування
Раціональне харчування
Анотація: Висвітлено гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, описано основи лікувально-профілактичного та дієтичного харчування, виходячи з сучасної теорії харчування і вчення про функції їжі та біологічну дію на організм.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075)/Б 40
Назва : Безпека харчування: сучасні проблеми : навч. посібник
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2005
Кільк.характеристики :456 с.: табл.
ISBN, Ціна 966-8653-25-4: 090.00, 072.00, грн
УДК : 613.2(075)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики:
Раціональне харчування
Діти-- Харчування
Харчові продукти-- Безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075)/Е 45
Автор(и) : Барановський М.М., Білявський Г.О., Власенко О.В., Мороз Л.В.
Назва : Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2006
Кільк.характеристики :304 с.: табл., рис.
Примітки : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 966-7035-77-8: 45.50, 054.00, 50.00, грн
УДК : 613.2(075) + 504.75(075)
ББК : 51.23я73 + 28.08я73
Предметні рубрики: Гігіена харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.
Примірники : всього : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/П 12
Автор(и) : Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р.
Назва : Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2007
Кільк.характеристики :441 с
Примітки : Л-ра: с. 438-440
ISBN, Ціна 978-966-680-347-7: 095.30, 052.00, грн
УДК : 613.2(075.8) + 577(075.8)
ББК : 51.23я73 + 28.072я73
Предметні рубрики: Гігієна харчування-- Харчові продукти-- Безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В80
Автор(и) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Назва : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Кільк.характеристики :500 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Ціна 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.67(075.8)/М 59
Автор(и) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Назва : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :242 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241
ISBN, Ціна 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн
УДК : 579.67(075.8)
ББК : 28.473я73
Предметні рубрики: Мікробіологія
Харчування-- Фізіологія
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.
Примірники : всього : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Ципріян, Віктор Іванович, Матасар, Ігнат Тимофійович, Слободкін, Валерій Іванович, Козярін І. П.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 2
Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007
Кільк.характеристики :544 с.: табл.
Примітки : Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543
ISBN, Ціна 966-8144-03-1: 153.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/W26
Автор(и) : Wardlaw, Gordon M., Insel, Paul M.
Назва : Perspectives in Nutrition . -3rd ed.
Вихідні дані : St. Louis; Baltimore; Boston: Mosby, 1995
Кільк.характеристики :[989] p. pag. var.: ill.
Примітки : ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 0-8151-9072-7: 060.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: The text discusses some of the most interesting and important elements of nutrition and food consumption to help you understand both how your body works and how your food choices affect your health.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613(075.8)/І-21
Автор(и) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Назва : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2010
Кільк.характеристики :400 с
Примітки : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Ціна 978-966-680-482-5: 87.00, 84.00, 120.00, грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметні рубрики: Санітарія-- Гігієна
Ресторанна справа
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.64(075)/Е 60
Автор(и) : Емцев, Всеволод Тихонович, Шильникова, Викторина Кузьминична
Назва : Микробиология : учеб. для учащ. средних учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :191 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примітки : Лит.: с. 187. - Предм. указ.: с. 188-189
ISBN, Ціна 5-10-000611-0: 1.80, 1.40, грн
УДК : 579.64(075)
ББК : 40.5я723
Предметні рубрики: Мікробіологія
Сільськогосподарська мікробіологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Основы общей и сельскохозяйственной микробиологии.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 504.75(075.8)/К56
Автор(и) : Ковжога, Сергій Олексійович, Малько, Олександр Дмитрович, Полєжаєв, Анатолій Миколайович
Назва : Безпека життєдіяльності : навч. посібник
Вихідні дані : Х.: Право, 2012
Кільк.характеристики :299, [5] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 287-295. - Л-ра: с. 296
ISBN, Ціна 978-966-458-389-0: 50.00 грн
УДК : 504.75(075.8)
ББК : 20.7я73
Предметні рубрики: Безпека життєдіяльності
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): людина-навколишнє середовище--человек-окружающая среда--небезпеки навколишнього середовища--опасности окружающей среды--надзвичайні ситуації--чрезвычайные ситуации--вплив вібрації--влияние вибрации--вплив шуму--влияние шума--вплив тиску--влияние давления--радіація--радиация--випромінювання--излучение--хімічне забруднення--химические загрязнения--харчові отруєння--пищевые отравления--тектонічні небезпеки--тектонические катастрофы--топологічні небезпеки--топологические катастрофы--метереологічні небезпеки--метереологические катастрофы--техногенні небезпеки--техногенные катастрофы--воєнні небезпеки--военные опасности--соціально-політичні небезпеки--социально-политические опасности--екологічні небезпеки--экологические катастрофы--засоби колективного захисту--средства коллективной защиты--засоби індивідуального захисту--средства индивидуальной защиты--навчання населення в умовах надзвичайних ситуацій--обучение населения в условиях чрезвычайных ситуаций
Анотація: З позицій системного підходу викладено положення дисципліни "Безпека життєдіяльності".
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613(075.8)/І-21
Автор(и) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Назва : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2012
Кільк.характеристики :398, [1] с.: табл.
Примітки : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Ціна 978-966-680-482-5: 85.00 грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметні рубрики: Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.287/В19
Автор(и) : Васильев, Леонид Георгиевич, Абрамова-Оболенская Н. И., Павлов В. А.
Назва : Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :303 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 299
ISBN, Ціна 5-10-001866-6: 1.00 р.
УДК : 613.287
ББК : 51.245
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Гігієна
Молочне виробництво-- Санітарний захист
Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616.083.98(075.8)/М42
Автор(и) : Зозуля І. С., Вершигора А. В., Боброва В. І., Абизов Р. А.
Назва : Медицина невідкладних станів. Швидка і невідкладна медична допомога : підручник для вищ. мед. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Медицина, 2012
Кільк.характеристики :727, [1] с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 724-727. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-505-107-8: 158.00, 175.00, 210.00, грн
УДК : 616.083.98(075.8)
ББК : 51.12я73
Предметні рубрики: Невідкладна терапія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): швидка медична допомога--скорая медицинская помощь--серцево-легенева реанімація--сердечно-легочная реанимация--кардіологія--кардиология--невідкладна хірургія--неотложная хирургия--щелепно-лицева хірургія--челюстно-лицевая хирургия--терапевтична стоматологія--терапевтическая стоматология--невідкладні стани у невропатології--неотложные состояния в невропатологии--неотложные состояния в офтальмологии--невідкладні стани в офтальмології--терапевтична стоматологія--терапевтическая стоматология--щелепно-лицева хірургія--челюстно-лицевая хирургия--пищевые отравления--харчові отруєння--кома (мед.)--опіки--ожоги--гострі отруєння--острые отравления
Анотація: Висвітлено нові методи, способи і технології в діагностиці й наданні швидкої та невідкладної медичної допомоги в хірургії, терапії, кардіології, неврології, стоматології та ін.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(2)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230я2/П58
Автор(и) : Столмакова, Анна Ивановна, Мартынюк, Иван Онуфриевич, Штабский, Борис Михайлович, Выговский, Владимир Павлович
Назва : Популярно о питании
Вихідні дані : Киев: Здоровья, 1989
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 216-256. - Предм. указ.: с. 257-265. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-311-00362-6: 3.00 р.
ББК : 51.230я2 + 53.51я2
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Дієти
Географіч. рубрики:
Анотація: Изложены принципы рационального, профилактического и диетического питания в зависимости от характера труда и отдыха, климатических и географических условий жизни, возраста, пола, роста, массы тела, состояния здоровья.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/Ж 41
Автор(и) : Жвирблянская, Адельгейда Юльевна, Бакушинская, Ольга Анатольевна
Назва : Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 309
Ціна : 0.65 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я72
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микроорганизмы в природе--мікроорганізми в природі--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--санитарная бактериология--санітарна бактеріологія--санитарная вирусология--санітарна вірусологія--пищевые отравления--харчові отруєння--гельминтозы--гельмінтози--дезинфекция--дезинфекція--дезинсекция--дезинсекція--дератизация--дератизація--микробиология сырья--мікробіологія сировини--микробиология хлебопекарного производства--мікробіологія хлібопекарного виробництва--микробиология дрожжевого производства--мікробіологія дріжджового виробництва--микробиология сахарного производства--мікробіологія цукрового виробництва--микробиология кондитерского производства--мікробіологія кондитерського виробництва--микробиология пивоваренного производства--мікробіологія пивоваріння--микробиология производства безалкогольных напитков--мікробіологія виробництва безалкогольних напоїв--микробиология винодельческого производства--мікробіологія виноробного виробництва--микробиология спиртового производства--мікробіологія спиртового виробництва--микробиология ликерно-водочного производства--мікробіологія лікеро-горілчаного виробництва--микробиология крахмало-патокового производства--мікробіологія крахмало-патокового виробництва--микробиология макаронного производства--мікробіологія макаронного виробництва--микробиология рыбоперерабатывающего производства--мікробіологія рибопереробного виробництва--микробиология производства растительных жиров--мікробіологія виробництва рослинних жирів--микробиология животных жиров--мікробіологія виробництва тваринних жирів--микробиология консервного производства--мікробіологія консервного виробництва--микробиология соления и квашения овощей--мікробіологія соління і квашення овочів--микробиология чайного производства--мікробіологія чайного виробництва--микробиология табачно-махорочного производства--мікробіологія тютюно-махоркового виробництва--микробиология парфюмерно-косметического производства--мікробіологія парфюмерно-косметичного виробництва
Анотація: Рассмотрены морфология и физиология микроорганизмов, их роль в производстве пищевых продуктов, причины отравления, требования санитарии и гигиены на предприятиях пищевой промышленности.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/М 89
Автор(и) : Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна
Назва : Микробиология : учеб. для товаровед. и технол. фак. торг. вузов . -5-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1985
Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 252-254
Ціна : 1.00 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфология микроорганизмов--морфологія мікроорганізмів--физиология микроорганизмов--фізіологія мікроорганізмів--влияние факторов на микроорганизмы--вплив факторів на мікроорганізми--анаэробные процессы--анаеробні процеси--аэробные процессы--аеробні процеси--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--пищевые инфекции--харчові отруєння--пищевые отравления--харчові інфекції--профилактика пищевых отравлений--профілактика харчових отруєнь--микробиология воздуха--мікробіологія повітря--микробиология почвы--мікробіологія грунту--микробиология воды--мікробіологія води--микробиология пищевых продуктов--мікробіологія харчових продуктів
Анотація: Учебник содержит сведения о роли микроорганизмов в переработке пищевого сырья и производстве продуктов питания.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6:579(075)/М 28
Автор(и) : Мармузова, Людмила Викторовна
Назва : Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :143 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 136. - Предм. указ.: с. 137-140
ISBN, Ціна 5-10-000198-4: 0.20 р.
УДК : 664.6:579(075)
ББК : 36.83я722
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микрофлора пшеничного теста--мікрофлора пшеничного тіста--микрофлора ржаного теста--мікрофлора житнього тіста--пищевые инфекции--харчові інфекції--пищевые отравления--харчові отруєння--гигиена труда--гігієна праці--санитарно-гигиенический режим хлебопекарного производства--санітарно-гігієнічний режим хлібопекарного виробництв
Анотація: Вопросы общей микробиологии, микробиологии хлебобулочных и мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.055/К72
Автор(и) : Костенко, Юрий Григорьевич, Нецепляев, Сергей Владимирович, Гончарова, Лариса Аркадьевна
Назва : Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птицеперерабатывающей промышленности : учебник . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :176 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 174
ISBN, Ціна 5-10-001725-2: 1.00 крб.
УДК : 637.5.055
ББК : 36.92я722
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Мікробіологія
М'ясне виробництво-- Санітарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--микробиология мяса--мікробіологія м'яса--микробиология птицепродуктов--мікробіологія птахопродуктів--инфекционные болезни животных--інфекційні хвороби тварин--санитарная оценка--санітарна оцінка--инвазионные болезни животных--інвазійні хвороби тварин--пищевые отравления--харчові отруєння--кишечные инфекции человека--кишкові інфекції людини--санитарный режим производства--санітарний режим виробництва--санитарно-гигиенические требования--санітарно-гігієнічні вимоги
Анотація: Данные по санитарно-гигиеническим требованиям к предприятиям мясной и птицеперерабатывающей отрасли.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.09/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович
Назва : Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе животноводческой продукции
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1976
Кільк.характеристики :160 с.: табл.
Примітки : Библиогр. в конце разд.
Ціна : 0.66 р.
УДК : 636.09
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--ветеринарно-санитарная экспертиза--мясо--м'ясо--ветеринарно-санитарный контроль--ветеринарно-санітарний контроль--экспертиза мяса--експертиза м'яса--пищевые отравления--харчові отруєння--санитарная обработка мяса--санітарна обробка м'яса
Анотація: Обобщены материалы по гигиене, технологии переработки и ветеринарно-санитарной экспертизе мяса и мясопродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-20    21-21 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)