Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=якість харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В80
Автор(и) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Назва : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Кільк.характеристики :500 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Ціна 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613(075.8)/І-21
Автор(и) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Назва : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2010
Кільк.характеристики :400 с
Примітки : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Ціна 978-966-680-482-5: 87.00, 84.00, 120.00, грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметні рубрики: Санітарія-- Гігієна
Ресторанна справа
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.03(075)/П 12
Автор(и) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко Н. В., Евлаш В. В.
Назва : Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки : учебник
Вихідні дані : К.: ИНКОС, 2007
Кільк.характеристики :287 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.245
ISBN, Ціна 966-8347-53-6: 42.00 грн
УДК : 663.03(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість та безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 347.7(477)/З-19
Назва : Законодавство України про захист прав споживачів : зб. офіц. текстів законів станом на 27 лют. 2013 р.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :329, [1] с
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ISBN, Ціна 978-617-673-046-0: 49.00 грн
УДК : 347.7(477)
ББК : 67.9(4УКР)304.6
Предметні рубрики: Права споживачів-- Захист --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Статті законодавства України про захист прав споживачів, що регулюють відносини між споживачами товарів, робіт і послуг та виробниками і продавцями товарів, виконавцями робіт і надавачами послуг різних форм власності, встановлюють права споживачів, а також визначають механізм їх захисту та основи реалізації державної політики у сфері захисту прав споживачів.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613(075.8)/І-21
Автор(и) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Назва : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2012
Кільк.характеристики :398, [1] с.: табл.
Примітки : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Ціна 978-966-680-482-5: 85.00 грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметні рубрики: Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. Вип. 1 (17) . ч. 1
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :349, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Вип. 1 (17) . ч. 2
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :234, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 614.8:613.2/.3](0/В53-187732
Автор(и) : Вісловух, Андрій Митрофанович
Назва : Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини : навч.-практ. розроб. з курсу "Безпека життєдіяльності"
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2018
Кільк.характеристики :250, [2] с.: рис., табл., схеми
Колективи : Міністерство соціальної політики України, Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України
Примітки : Літ. в кінці розд. - Бібліогр. в підрядковій прим. - Дод.: с. 236-250. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7507-65-8: 164.00 грн
УДК : 614.8:613.2/.3](076)
ББК : 51.23я7 + 20.7я7
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Безпека життєдіяльності
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безпечність питної води--збалансоване харчування--правила харчування--якість харчових продуктів--джерела мінеральнх речовин--безпека харчових продуктів--сумісність харчових продуктів--кулінарна обробка продуктів--культура прийому їжі--якість продовольчої сировини--радіоактивне забруднення--радіаційна безпека
Анотація: Роль харчування в життєдіяльності людини, питання раціонального та збалансованого харчування, види та класифікація забрунювачів харчових продуктів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Оглашенний, Юрій
Назва : Нове харчове законодавство - відповідальність, можливості, контроль
Місце публікування : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2019. - N 5. - С. 8-13: рис. (Шифр tvse/2019/5)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Продовольча безпека --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова продукція--діагностичний аудит--перевірка продукції--якість харчових продуктів
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(075)/З-91
Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна
Назва : Теоретичні основи харчових виробництв : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2020
Кільк.характеристики :302, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 301-302
ISBN, Ціна 978-617-7939-15-2: 310.00 грн
УДК : 664.02(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Харчові продукти-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закономірності харчових технологій--властивості харчових виробництв--процеси харчових виробництв--біохімія харчових технологій--мікробіологія харчових технологій--білки харчових продуктів--ліпіди харчових продуктів--вуглеводи харчових продуктів--якість харчових продуктів
Анотація: Харчові виробництва: технологічні процеси, функціонально-технологічні властивості основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 338.439-049.5*М/О-64
Автор(и) : Котелевич В. А.
Назва : Проблеми якості і безпечності харчових продуктів-важливі складові продовольчої безпеки
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Поліський національний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік", "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція
Місце публікування : "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція. Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року/ М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся органік". - Житомир: Поліс. нац. ун-т, 2021. - С. 245-257. - ISBN 978-617-7684-53-3 (Шифр 338.439-049.5*М/О-64-359185). - ISBN 978-617-7684-53-3
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 338.439-049.5*М
ББК : 65.32
Предметні рубрики: Продовольча безпека-- Дослідження --Житомирська область, 21 ст., поч.
Гриби-- Радіоактивне забруднення --Житомирська область, 21 ст., поч.
Сільськогосподарська продукція-- Радіаційний контроль --Житомирська область, 21 ст., поч.
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Продовольча безпека-- Дослідження, 21 ст., поч.
Житомирська область-- Гриби-- Радіоактивне забруднення, 21 ст., поч.
Житомирська область-- Сільськогосподарська продукція-- Радіаційний контроль, 21 ст., поч.
Анотація: [У статті досліджується коло проблем якості та безпечності харчових продуктів і продовольчої сировини, проаналізовано систему контролю та надано пропозиції щодо забезпечення населення якісним та безпечним продовольством].
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)