Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти -- Якість<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В80
Автор(и) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Назва : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Кільк.характеристики :500 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Ціна 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Ципріян, Віктор Іванович, Матасар, Ігнат Тимофійович, Слободкін, Валерій Іванович, Козярін І. П.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 2
Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007
Кільк.характеристики :544 с.: табл.
Примітки : Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543
ISBN, Ціна 966-8144-03-1: 153.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:658.562(075.8/М54-278394
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколаївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Димитрієвич Л. Р.
Назва : Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2013
Кільк.характеристики :511, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Харківський державний університет харчування та торгівлі, СНАУ
Примітки : Літ.: с. 500-504. - Дод.: с. 505-511. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-680-583-9: 150.00 грн
УДК : 664:658.562(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--органолептичне оцінювання--оцінювання безпечності продуктів--фізико-хімічні показники якості--міжгалузеві стандарти методів контролю--якість продукції тваринництва--якість рослинних жирів--якість хлібобулочних виробів--якість кондитерських виробів--контроль безалкогольних напоїв--контроль харчових концентратів--лабораторії харчових виробництв
Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.05(03)/С74
Назва : Справочник по качеству продукции животноводства
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1979
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 305-314
Ціна : 1.20 р.
УДК : 637.05(03)
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--молоко--мясо крупного рогатого скота--м'ясо великої рогатої худоби--свинина--качество шерсти овец--якість вовни овець--качество овчин--якість овчини--качество смушков--якість смушку--овечье молоко--овече молоко--качество яиц--якість яєць--мясо птицы--м'ясо птиці--мясо кроликов--м'ясо кроликів--продукция рыбоводства--продукція рибництва--продукция пчеловодства--продукція бджолярства
Анотація: Обобщены данные по качеству продукции животноводства, птицеводства, кролиководства, пчеловодства и рыбоводства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:591.133:006.8/Ф50-707501
Автор(и) : Павлоцька, Лариса Федірівна, Дуденко, Ніна Василівна, Євлаш, Вікторія Владленівна, Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Назва : Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів : підручник
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2016
Кільк.характеристики :531, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Дод.: с.411-529. - Літ.: с. 530-531
ISBN, Ціна 978-966-2678-36-9: 261.00 грн
УДК : 664:591.133:006.83(075.8)
ББК : 36
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Фізіологічні основи гігієни харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--амінокислоти--ліпіди--вуглеводи--вітаміни--мінеральні речовини--генетично-модифіковані продукти--харчові добавки--забруднювачі біологічної природи--забруднювачі хімічної природи--профілактика харчових захворювань
Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)