Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=338.439(477)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)/М80
Автор(и) : Мороз О.В., Шварц І.В.
Назва : Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством
Вихідні дані : Вінниця: УНІВЕРСУМ, 2006
Кільк.характеристики :137 с.: табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 119-127
ISBN, Ціна 966-641-197-0: 006.00 грн
УДК : 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7-2
Предметні рубрики: Економіка підприємств
Економіка харчової промисловості
Антикризове управління-- М'ясопереробна промисловість
Географіч. рубрики:
Анотація: Аналіз особливостей превентивного антикризового управління підприємством.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)/М80
Автор(и) : Мороз, Олег Васильович, Сметанюк, Олена Анатоліївна
Назва : Фінансова діагностика у системі антикризового управління на підприємствах : монографія
Вихідні дані : Вінниця: УНІВЕРСУМ, 2006
Кільк.характеристики :167 с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Вінницький національний технічний університет
Примітки : Бібліогр.: с. 131-142. - Дод.: с. 143-166
ISBN, Ціна 966-641-189-X: 6.00 грн
УДК : 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7-2
Предметні рубрики: Економіка підприємств
Економіка харчової промисловості --Вінниччина
Антикризове управління
Географіч. рубрики:
Анотація: Аналіз фінансової діагностики в системі антикризового управління на прикладі підприємств харчової промисловості Вінничини.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)/М 54
Автор(и) : Вітвіцький В.В., Ковальчук В.І., Ковальчук І.С., Полонська О.М.
Назва : Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва
Вихідні дані : К.: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2006
Кільк.характеристики :328 с.: табл.
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
ISBN, Ціна 966-8785-27-4: 027.00 грн
УДК : 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7н2
Предметні рубрики: Економіка харчової промисловості
Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Норми продуктивності і часу на виробництво хлібобулочних виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)/М 54
Автор(и) : Вітвіцький В.В., Нечипорук А.А., Ковальчук В.І., Солошонок А.Л.
Назва : Методичні положення та норми продуктивності на виробництво етилового спирту, горілки і лікеро-горілчаних напоїв
Вихідні дані : К.: Украгропромпродуктивність, 2007
Кільк.характеристики :256 с.: табл.
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
ISBN, Ціна 966-8785-46-0: 025.10 грн
УДК : 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7н2
Предметні рубрики: Харчова промисловість
Бродильне виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Нормування праці та норми продуктивності за стадіями основного та допоміжного виробництва підприємств спиртової промисловості.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)/М 54
Автор(и) : Вітвіцький В.В., Ковальчук В.І., Полонська О.М., Максимчук М.А.
Назва : Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Вихідні дані : К.: Украгропромпродуктивність, 2007
Кільк.характеристики :480 с.: табл.
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
ISBN, Ціна 966-8785-15-0: 036.00 грн
УДК : 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7н2
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Економіка
М'ясні продукти-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Методика розрахунку норм продуктивності для м'ясопереробних підприємств.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)/М54
Автор(и) : Вітвіцький В.В., Ковальчук В.І., Корніяш Л.П., Рибальченко А.К.
Назва : Методичні положення та норми продуктивності на виробництво вин та коньяків
Вихідні дані : К.: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2006
Кільк.характеристики :357 с.: табл.
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"
ISBN, Ціна 966-8785-09-6: 040.00 грн
УДК : 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7н2
Предметні рубрики: Харчовапромисловість-- Економіка
Бродильне виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Методика розрахунку та норми продуктивності на виготовлення вин та коньяків.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)/Н17
Назва : Надходження продукції тваринництва на переробні підприємства за 2009 рік : стат. бюлетень
Вихідні дані : К.: Держкомстат України, 2010
Кільк.характеристики :18 с.: табл.
Колективи : Держкомстат України
Ціна : 27.50 грн
УДК : 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7
Предметні рубрики: Продукція-- Тваринництво --Україна, 2009 р.
Географіч. рубрики:
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.43(477)/П12
Автор(и) : Павловська, Людмила Денисівна, Заходим, Марина Володимирівна
Назва : Забезпечення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств : монографія
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2011
Кільк.характеристики :225, [3] с.: граф., табл.
Колективи : Міністерство аграрної політики та продовольства України, Житомирський національний агроекологічний університет, Подільський державний аграрно-технічний університет
Примітки : Літ.: с. 172-189. - Дод.: с. 190-224
ISBN, Ціна 978-966-655-555-0: 28.00 грн
УДК : 338.43(477) + 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)325.2 + 65.9(4УКР)306.7
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Продукція-- Конкуренція (екон.) --Україна
Анотація: У монографії розглядаються теоретичні та практичні аспекти забезпечення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)/К88
Автор(и) : Кубрак, Надія Романівна, Крикавський, Євген Васильович, Косар, Наталія Степанівна
Назва : Потенціал еластичності у формуванні конкурентоспроможності промислових підприємств : монографія
Вихідні дані : Л.: Вид-во Львів. політехніки, 2013
Кільк.характеристики :202,[3] с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національний університет "Львівська політехніка"
Серія: Серія "Світ маркетингу і логістики"; вип. 4
Примітки : Дод.: с. 168-192. - Л-ра: с. 193-202
ISBN, Ціна 978-617-607-390-1: 65.00 грн
УДК : 338.439(477) + 339.137.2(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Промислові підприємства-- Конкуренція (економ.) --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено теоретичні та прикладні аспекти формування конкурентоспроможності промислових підприємств на ринку споживчих товарів повсякденного попиту.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)/С44
Автор(и) : Скопенко, Наталія Степанівна, Мостенська, Тетяна Леонідівна
Назва : Інтеграційні процеси в харчовій промисловості України: сучасна концепція розвитку : монографія
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :392, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Скор.: с. 5. - Бібліогр.: с. 337-366. - Дод.: с. 367-392
ISBN, Ціна 978-617-7278-45-9: 170.00 грн
УДК : 338.439(477)
ББК : 65.9(4УКР)306.7
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Інтеграція --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): принципи інтеграції--доцільність інтеграції--інтеграційні процеси--стратегії розвитку суб'єктів господарювання--середовище функціонування--економічне середовище--інтегровані структури--матриця стратегічних напрямів--ризики інтеграційної взаємодії--промислово-фінансові групи--інтегрована корпоративна структура--форми інтеграції--трансформаційні процеси розвитку--управління інтегрованими структурами--трансформації агропромислового комплексу
Анотація: Дослідження інтеграційних процесів, особливості створення, організації діяльності та функціонування інтегрованих об'єднань в харчовій промисловості.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)