637.1
С 74


    Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры [Текст]. - С.Пб. : Гиорд, 1999 - 2005.
   Т. 6 : Технология детских молочных продуктов / В. В. Кузнецов, Н. Н. Липатов. - 2005. - 506, [6] с. : табл. - Лит.: с. 505-507. - ISBN 5-901065-96-4 : 113.00 грн
УДК
ББК 36.95 + 36.996
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Довідкові видання
   Дитяча кулінарія--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
классификация молочных продуктов -- класифікація молочних продуктів -- качество питания детей -- якість харчування дітей -- ассортимент молочных продуктов -- асортимент молочних продуктів -- производство детского питания -- виробництво дитячого харчування -- диетические молочные продукты -- дієтичні молочні продукти -- молочное сырье -- молочна сировина -- молочні закваски -- молочные закваски -- упаковка молочных продуктов -- упаковка молочних продуктів -- контроль производства молочных продуктов -- контроль виробництва молочних продуктів -- санитарная обработка -- санітарна обробка -- жидкие молочные продукты -- рідкі молочні продукти -- пастообразные молочные продукты -- пастоподібні молочні продукти -- концентрированные молочные продукты -- концентровані молочні продукти -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Технология продуктов детского и диетического питания на молочной основе, технология приготовления и виды заквасок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Липатов, Никита Николаевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)