664.6(075.8)
С 40


    Сирохман, І. В.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова . - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 384 с. : табл. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9 : 045.00 грн, 041.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Якість продуктів--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
якість проодуктів харчування -- забруднення харчових продуктів -- безпечність споживання зернових продуктів -- шляхи підвищення якості зерна -- харчові добавки -- споживні властивості хлібобулочних виробів -- мікробіологічна безпека -- стабілізування якості хліба
Анотація: Розглянуто вплив різних чинників на якість і безпечність зерна, борошна, крупів, хлібобулочних і макаронних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Лозова, Т.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)