С24 Свідло, Катерина Володимирівна. Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [] : підручник / К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва, Л. О. Бачієва ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Укр. інж.-пед. акад. - Х. : Світ Книг, 2013. - 225 с. : рис. - Л-ра: с. 223. - ISBN 978-966-2678-09-3 : 65.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Системні дослідження--Навчальні видання для вищої школи Харчова промисловість--Наукові дослідження--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): класифікація систем -- наукова інформація -- галузева науково-технічна інформація -- методика наукових досліджень -- винахідництво -- раціоналізація -- патентування -- підготовка наукових кадрів -- систематизація результатів -- впровадження результатів -- наукові статті -- монографія Анотація: Роль науки в науково-технічному прогресі, основні задачі наукознавства, питання системності та логіки у науковому пізнанні, особливості інформації у дослідницькій роботі. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Бачієва, Лариса Олександрівна; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Українська інженерно-педагогічна академія Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |