28.073.1
Г95


    Гурман, Эфроим Гарьевич.
    Научные основы кулинарии [] = Scientific basis of cookery / Э. Г. Гурман ; [отв. ред. Н. Н. Иезуитова ; худож. Л. Я. Яценко] ; Рос. акад. наук. - СПб. : Наука, 1995. - 272 с. : ил. - Лит.: с. 262-263. - ISBN 5-02-026749-х : 256000 крб
ББК 28.073.1
Рубрики: Фізіологічні процеси--Харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
травна система -- пищеварительная система -- фізіологія харчування -- физиология питания -- еволюція травлення -- эволюция пищеварения -- хімічний склад їжі -- химический состав пищи -- регуляція вживання їжі -- регуляция потребления пищи -- харчування -- питание -- кулінарія -- кулинария -- технологія зберіганя їжі -- технология сохранения пищи -- дієти -- диеты
Анотація: Книга посвящена достижениям физиологии питания и пищеварения и основанным на них практическим рекомендациям.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Иезуитова, Н. Н. \ред.\; Яценко, Л. Я. \худож.\; Российская академия наук
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)