Г95 Гурман, Эфроим Гарьевич. Научные основы кулинарии [] = Scientific basis of cookery / Э. Г. Гурман ; [отв. ред. Н. Н. Иезуитова ; худож. Л. Я. Яценко] ; Рос. акад. наук. - СПб. : Наука, 1995. - 272 с. : ил. - Лит.: с. 262-263. - ISBN 5-02-026749-х : 256000 крб Рубрики: Фізіологічні процеси--Харчування--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): травна система -- пищеварительная система -- фізіологія харчування -- физиология питания -- еволюція травлення -- эволюция пищеварения -- хімічний склад їжі -- химический состав пищи -- регуляція вживання їжі -- регуляция потребления пищи -- харчування -- питание -- кулінарія -- кулинария -- технологія зберіганя їжі -- технология сохранения пищи -- дієти -- диеты Анотація: Книга посвящена достижениям физиологии питания и пищеварения и основанным на них практическим рекомендациям. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Иезуитова, Н. Н. \ред.\; Яценко, Л. Я. \худож.\; Российская академия наук Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |