В53 Вісловух, Андрій Митрофанович. Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини [] : навч.-практ. розроб. з курсу "Безпека життєдіяльності" / [А. М. Вісловух] ; М-во соц. політики України, Ін-т підготов. кадрів держ. служби зайнятості України. - Київ : Ліра-К, 2018. - 250, [2] с. : рис., табл., схеми. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ. в кінці розд. - Бібліогр. в підрядковій прим. - Дод.: с. 236-250. - ISBN 978-617-7507-65-8 : 164.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання Безпека життєдіяльності--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): безпечність питної води -- збалансоване харчування -- правила харчування -- якість харчових продуктів -- джерела мінеральнх речовин -- безпека харчових продуктів -- сумісність харчових продуктів -- кулінарна обробка продуктів -- культура прийому їжі -- якість продовольчої сировини -- радіоактивне забруднення -- радіаційна безпека Анотація: Роль харчування в життєдіяльності людини, питання раціонального та збалансованого харчування, види та класифікація забрунювачів харчових продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Міністерство соціальної політики України; Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |