Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами [] / С. В. Мерзлов [та ін.] // Наука та інновації = Science and Innovation. - 2018. - N 6. - С. 24-37 : рис. - Літ: с. 34-37 . - ISSN 1815-2066
Рубрики: Якість--Управління--Продовольча безпека--Молочні продукти--Біотехнологія--Апітерапія
Кл.слова (ненормовані):
безпечність молочних продуктів -- виробництво молочних продуктів -- технологічний процес виробництва йогурту -- критерії оцінки чинника небезпеки -- показники якості йогурту

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мерзлов, С. В.; Рудакова, Т. В.; Сніжко, О. О.; Ломова, Н. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)