641.4(031)
Е64


   
    Енциклопедія консервування [] / [упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - Х. : Фоліо, 2005. - 480 с. - (Домашня бібліотека). - ISBN 966-03-3172-X : 011.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання; Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сушіння продуктів -- сушка продуктов -- копчення продуктів -- копчение продуктов -- соління -- соление -- засолюваня -- засолка -- квашення -- квашение -- маринування -- маринование -- консервування зелені -- консервирование зелени -- замороження продуктов -- замораживание продуктов -- грибні заготовки -- грибные заготовки
Анотація: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сокол, І.О. \упоряд.\; Осипов, І.В. \худ.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)