51.23я73
О-75


    Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування [Текст] : навч. посіб. / О. М. Царенко [та ін.]. - Суми : Унів. кн., 2004.
   Ч. II : Основи гігієни та безпеки харчування. - 278 с. : рис., табл. - Літ.: с. 276-278. - ISBN 966-680-162-0 : 25.00 грн
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи

   Охорона здоров'я--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
гігієна харчової продукції -- гігієна продуктів тваринництва -- гігієна продукції рослинництва -- гігієна продукції тривалого зберігання -- гігієна використання харчових добавок -- харчові отруєння -- антихарчові компоненти їжі -- гігієна харчових виробництв
Анотація: Гігієна та безпека харчування, гігієнічна характеристика основних груп харчових продуктів та вимоги до їх виготовлення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Царенко, Олександр Михайлович; Машкін, Микола Іванович; Павлоцька, Лариса Федірівна; Димитрієвич, Любов Радоївна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)