Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.68:640.4(075)/Н72 Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна, Алексенко, Вікторія Олексіївна Назва : Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : підручник Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2018 Кільк.характеристики :195, [1] с.: іл., рис., табл. Примітки : Літ.: с. 195 ISBN, Ціна 978-966-2678-56-7: 135.00 грн УДК : 664.68:640.4(075) ББК : 30.6я73 + 36.86я73 Предметні рубрики: Харчове обладнення-- Хлібопекарське виробництво-- Проектування Харчове обладнення-- Кондитерське виробництво-- Проектування Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства малої потужності--технологічний цикл приготування хліба--виробництво хлібобулочних виробів--зберігання напівфабрикатів--упаковка--організація технологічного процесу--організація робочих місць--технологічне обладнання--санітарно-гігієнічні вимоги--безпека праці Анотація: Організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Алексенко, Вікторія Олексіївна |