Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/П 56
Автор(и) : Пономарьов, Петро Хомович, Донцова І.В.
Назва : Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :126 с.: рис.
Примітки : Л-ра: с. 114-116. - Дод.: с. 117-122. - Алф.-предм. покажч.: с. 123
ISBN, Ціна 978-966-364-856-9: 033.80 грн
УДК : 613.2(075.8) + 575(075.8)
ББК : 51.230я73 + 28.04я73
Предметні рубрики: Гігієна харчових продуктів
Географіч. рубрики:
Анотація: Історія розвитку генної інженерії, її суть, механізм, завдання, обсяги виробництва і продаж трансгенних культур, продуктів харчування, компанії, що їх виробляють, ставлення до трансгенних продуктів у світі і в Україні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Донцова, І.В.