Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2(075.8)/П 56 Автор(и) : Пономарьов, Петро Хомович, Донцова І.В. Назва : Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням : навч. посібник Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009 Кільк.характеристики :126 с.: рис. Примітки : Л-ра: с. 114-116. - Дод.: с. 117-122. - Алф.-предм. покажч.: с. 123 ISBN, Ціна 978-966-364-856-9: 033.80 грн УДК : 613.2(075.8) + 575(075.8) ББК : 51.230я73 + 28.04я73 Предметні рубрики: Гігієна харчових продуктів Географіч. рубрики: Анотація: Історія розвитку генної інженерії, її суть, механізм, завдання, обсяги виробництва і продаж трансгенних культур, продуктів харчування, компанії, що їх виробляють, ставлення до трансгенних продуктів у світі і в Україні. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Донцова, І.В. |