З-41 Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [] : для підприємств громадського харчування всіх форм власності / [Авт.-розробники: О. В. Шалимінов та ін.]. - 2-ге вид., допов. - Х. : Фактор, 2006. - 782, [2] с. : табл. - Авт.-розроб. зазначено на звороті тит. арк. - Дод.: с. 555-752. - ISBN 966-312-214-5 : 73.00 грн
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Нормативно-виробничі видання Кл.слова (ненормовані): українська кухня -- кухня народів Росії -- білоруська кухня -- молдавська кухня -- естонська кухня -- литовська кухня -- латвійська кухня -- грузинська кухня -- вірменська кухня -- азербайджанська кухня -- узбецька кухня -- туркменська кухня -- киргизька кухня -- таджицька кухня -- казахська кухня Анотація: Збірник є нормативним документом для підприємств громадського харчування для всіх форм власності, пропонуються рецептури страв і кулінарних виробів кухонь народів різних країн. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шалимінов, Олександр Васильович; Дятченко , Тамара Павлівна; Кравченко, Людмила Олександрівна; Рачковський, Анатолій Андрійович Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |