641.5
З-41


   
    Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [] : для підприємств громадського харчування всіх форм власності / [Авт.-розробники: О. В. Шалимінов та ін.]. - 2-ге вид., допов. - Х. : Фактор, 2006. - 782, [2] с. : табл. - Авт.-розроб. зазначено на звороті тит. арк. - Дод.: с. 555-752. - ISBN 966-312-214-5 : 73.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Нормативно-виробничі видання
   
Кл.слова (ненормовані):
українська кухня -- кухня народів Росії -- білоруська кухня -- молдавська кухня -- естонська кухня -- литовська кухня -- латвійська кухня -- грузинська кухня -- вірменська кухня -- азербайджанська кухня -- узбецька кухня -- туркменська кухня -- киргизька кухня -- таджицька кухня -- казахська кухня
Анотація: Збірник є нормативним документом для підприємств громадського харчування для всіх форм власності, пропонуються рецептури страв і кулінарних виробів кухонь народів різних країн.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шалимінов, Олександр Васильович; Дятченко , Тамара Павлівна; Кравченко, Людмила Олександрівна; Рачковський, Анатолій Андрійович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)