Корж, А. П. Биокулинарный инжиниринг в мясной отрасли [] / А. П. Корж, Р. Д. Денискин, Ю. Г. Базарнова> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 1. - С. 26-28 : фот. цв. Рубрики: М'ясні продукти--Споживання Кл.слова (ненормовані): адекватное питание -- адекватне харчування -- холистическое питание -- холістичне харчування -- пищевые биотехнологии -- харчові біотехнології -- здорове харчування -- здоровое питание Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Денискин, Р. Д.; Базарнова, Ю. Г. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |