П 56 Пономарьов, Петро Хомович. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [] : навч. посіб. / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лібра, 1999. - 272 с. : рис., табл. - Літ.: с. 268-270. - ISBN 966-7035-31-X : 14.50 грн
Рубрики: Продовольча безпека--Забрунення--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): забруднення нітратами -- забруднення пестицидами -- радіаційне забруднення -- радіаційна обробка продуктів харчування -- забруднення важкими металами -- антибіотики в харчових продуктах -- харчові добавки -- гормональні препарати -- збалансоване харчування -- адекватне харчування Анотація: Джерела забрудненості та поради щодо зменшення у навколишньому середовищі, харчових продуктах і продовольчій сировині нітратів, радіонуклідів, пестицидів, важких металів, антибіотиків, гормонів, консервантів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сирохман, Іван Васильович Примірників всього: 3 ВВ (2), ВСМЛ (1) Свободны: ВВ (2), ВСМЛ (1) |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Завгородня, В.М. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Корж, А. П. Биокулинарный инжиниринг в мясной отрасли [] / А. П. Корж, Р. Д. Денискин, Ю. Г. Базарнова> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 1. - С. 26-28 : фот. цв. Рубрики: М'ясні продукти--Споживання Кл.слова (ненормовані): адекватное питание -- адекватне харчування -- холистическое питание -- холістичне харчування -- пищевые биотехнологии -- харчові біотехнології -- здорове харчування -- здоровое питание Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Денискин, Р. Д.; Базарнова, Ю. Г. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |