Д 69 Дорохіна, Марія Олексіївна. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. : табл. - Спис. використ. л-ри: с.277. - ISBN 978-966-357-148-1 : 043.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Харчові технології--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): холодні страви -- холодні закуски -- супи -- соуси -- продуктові напівфабрикати -- оброблення овочів та грибів -- страви із круп -- страви із бобових -- страви з яєць -- м'ясні страви -- рибні страви -- солодкі страви -- технологія напоїв -- кондитерські вироби -- дріжджеве тісто -- бездріжджове тісто -- оздоблення напівфабрикатів Анотація: Нові підходи до викладення технології продукції харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Капліна, Т.В. Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |