Т 12 Табаков, Антон Олегович. Кулинарные истории Антона Табакова [] / А. О. Табаков. - Москва : Махаон : ОКТОПУС, 2004. - 256 с. : ил. - (Непраздный интерес). - ISBN 5-18-000499-3. - ISBN 5-94887-007-3 : 048.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- домашнее приготовление -- завтраки -- сніданки -- каши -- каші -- вторые блюда -- другі страви -- десерты -- десерти -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- коктейли -- коктейлі -- салаты -- салати -- молочные блюда -- молочні страви Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.] Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д 69 Дорохіна, Марія Олексіївна. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. : табл. - Спис. використ. л-ри: с.277. - ISBN 978-966-357-148-1 : 043.00 грн
Рубрики: Харчові технології--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): холодні страви і закуски -- супи -- соуси -- продуктові напівфабрикати -- оброблення овочів та грибів -- страви із круп і бобових -- страви з яєць -- м'ясні страви -- рибні страви -- солодкі страви -- технологія напоїв -- кондитерські вироби -- дріжджеве тісто -- бездріжджове тісто -- оздоблення напівфабрикатів Анотація: Нові підходи до викладення технології продукції харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Капліна, Т.В. Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Ш96 Шумило, Ганна Іванівна. Технологія приготування Їжі [] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 506 с. : рис. - Літ.: с. 504. - ISBN 966-825-106-7 : 56.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кулінарна обробка продуктів -- овочі -- кулінарна обробка риби -- м'ясні напівфабрикати -- напівфабрикати з птиці -- перші страви -- соуси -- овочеві гарніри -- круп'яні страви -- рибні страви -- другі м'ясні страви -- страви з яєць -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- борошняні страви -- страви з концентратів -- лікувальне харчування -- харчування учнів ПТУ -- харчування школярів Анотація: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
К 13 Кадзуко, Эми. Практическая энциклопедия японской кухни [] : традиции, кулинарные приёмы, продукты, рецепты / Э. Кадзуко, Я. Фукуока ; [пер. с англ. А. А. Иванова]. - Челябинск : Аркаим, 2010. - 254, [2] с. : цв. ил. - Бібліогр.: с. 248-254. - ISBN 978-5-8029-2601-7 : 225.00 грн
Рубрики: Кухня японська--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): суши -- чайная церемония -- японские продукты -- рисовые продукты -- сушеные бобы -- глютеновые продукты -- водоросли -- водорості -- соусы -- моллюски -- овощные блюда -- овочеві страви -- рибные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- десерты -- выпечка -- випічка Анотація: Кулинарные традиции и кулинарная философия, которыми японцы руководствуются при обработке продуктов, приготовлении пищи. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Фукуока, Ясуко; Иванов, А. А. \пер.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К 39 Киладзе, Елена Сергеевна. Практическая энциклопедия грузинской кухни [] : история, традиции, рассказы, рецепты / Е. С. Киладзе ; [ред. Н. В. Полетаева ; худож. Т. В. Сырникова]. - М. : АСТ : Аркаим, 2011. - 255, [1] с. : цв.ил. - Бібліогр.: с. 252-255. - ISBN 978-5-17-073215-9 : 192.00 грн
Рубрики: Кухня грузинська--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): история кухни -- історія кухні -- приготовление блюд -- приготування страв -- овощные блюда -- овочеві страви -- овочеві страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- шашлык -- сладости -- солодощі -- напитки -- напої -- заготовки -- соусы Анотація: Традиции грузинского застолья, грузинская национальная кухня. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Полетаева, Н. В. \ред.\; Сырникова, Т. В. \худож.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г 74 Готуємо із задоволенням [] / [ред. Н. В. Бірічева]. - Х. : Веста, 2011. - 159, [1] с. : кол. іл. - (Енциклопедія кулінара). - ISBN 978-966-08-1809-5 : 128.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): салати -- закуски -- супи -- борщі -- рулети -- другі страви -- рибні страви -- десерти -- випічка -- калорійність харчових продуктів -- напої -- аперитив -- сервіровка столу Анотація: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бірічева, Н. В. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б 71 Блюда на пару [] : большая энциклопедия : самая полная коллекция / [сост. И. А. Михайлова]. - М. : Эксмо, 2011. - 478, [2] с. : цв.ил. - (Кулинарное искусство). - Прил.: с. 430-451. - ISBN 978-5-699-34046-0 : 142.00 грн
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Рецептура--Популярні видання Харчові продукти--Обробка теплом--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): лечебная кулинария -- пищевые продукты -- обработка теплом -- пароварка -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- голубцы -- голубці -- пельмени -- пельмені -- манты -- манти -- вареники -- молочные блюда -- молочні страви -- десерты -- десерти Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Михайлова, И. А. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В 56 Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день [] / [сост. В. М. Рошаль]. - М. : АСТ : Полиграфиздат ; СПб. : Сова, 2011. - 576 с. : ил. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 557. - ISBN 978-5-17-065114-6 : 149.00 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашняя кулинария -- приправи -- приправы -- салаты -- салати -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- детский стол -- дитячий стіл -- мясные блюда -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутерброды -- бутерброди -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- интимный ужин -- інтимна вечеря -- эротическая кулинария -- еротична кулінарія -- овочеві страви -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- молочні страви -- молочные блюда Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Рошаль, В. М. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г 12 Гаврилова, Анна Сергеевна. Русская кухня. Чудеса русской кухни [] : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия / А. С. Гаврилова. - М. : АСТ : Астрель : Полиграфиздат, 2010. - 511, [1] с. : фото цв. - (Чудо домашней кухни). - ISBN 978-5-17-064943-3 : 127.00 грн
Рубрики: Кухня російська--Рецептура--Довідкові видання; Ілюстративні видання Кл.слова (ненормовані): закуски -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- творожные блюда -- сирні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- соусы -- соуси -- выпечка -- випічка -- соления -- соління -- напитки -- напої -- праздничный стол -- святковий стіл -- постная кухня -- пісна кухня -- мясные блюда -- м'ясні страви Анотація: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С23 Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников [] / М-во торговли УССР, Гл. упр. обществ. питания. - Київ : Тэхника, 1990. - 406, [2] с. : табл. - Прил.: с. 316-405. - ISBN 5-335-00531-9 : 10.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Школярі--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): кулинария -- рациональное питание -- раціональне харчування -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гарниры -- гарніри -- соусы -- соуси -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- мучні вироби Анотація: Сведения об организации питания в школах, рецептуры блюд с краткой технологией приготовления, технологические требования к основному сырью и оценка качества блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Министерство торговли УССР; Главное управление общественного питания Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Ш 96 Шумило, Ганна Іванівна. Технологія приготування їжі [] : навч. посібник / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2013. - 504, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504. - ISBN 978-966-351-402-4 : 92.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- перші стави -- первые блюда -- соуси -- соусы -- гарніри -- гарниры -- овочеві страви -- овощные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- рибні страви -- рыбные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- дичина -- дичь -- холодні страви -- холодные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки -- швидкозаморожені кулінарні вироби -- быстрозамороженные кулинарные изделия -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- харчування школярів -- питание школьников Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С50 Смехов, Алексей Маркович. Настольная книга рыболова [] / А. М. Смехов, И. Л. Савченко. - Киев : Урожай, 1988. - 303 с. : ил. - Библиогр.: с. 299. - ISBN 5-337-00201-5 : 2.50 р.
Рубрики: Рибальство--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): рыболовство -- водные ресурсы Украины -- водні ресурси України -- рыбы Украины -- риби України -- календарь рыболова -- календар рибалки -- рыбная ловля -- рибна ловля -- прикармливание рыбы -- пригодовування риби -- спортивная рыбалка -- спортивна риболовля -- инвентарь рыболова-любителя -- інвентарь рибалки-аматора -- медицинская помощь рыболову -- медична допомога рибалці -- сохранение рыбы -- зберігання риби -- консервирование рыбы -- консервування риби -- рыбные блюда -- рибні страви Анотація: Биологические особенности, повадки, места обитания рыб, зависимость их поведения от различных условий. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Савченко, Игорь Львович Примірників всього: 5 ВВ (3), ФОНД (1), АБ (1) Свободны: ВВ (3), ФОНД (1), АБ (1) |
П69 Практические советы рыболову [] / [сост. А. В. Андрианов]. - М. : АСС-Центр : Сезам-Маркетинг, 1997. - 480 с. : ил. - ISBN 5-87787-015-6 : 4.30 грн
Рубрики: Рибальство--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): водные ресурсы России -- водні ресурси Росії -- строение рыб -- будова риб -- вредители рыб -- шкідники риб -- виды рыб -- види риб -- рыбная ловля -- рибна ловля -- насекомые -- комахи -- животные насадки -- тваринні насадки -- растительные насадки -- рослинні насадки -- прикармливание рыб -- пригодовування риб -- искусственные приманки -- штучні приманки -- инвентарь рыболова -- інвентар рибалки -- сохранение рыбы -- зберігання риби -- перевозка рыбы -- перевезення риби -- рыбные блюда -- рибні страви Анотація: Биологические особенности рыбы, повадки, места обитания рыб, поведение в различных условиях, снасти для ужения рыбы и техника их применения. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Андрианов, А. В. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С56 Современная энциклопедия рыболова [] / [сост. В. Булдаков]. - Донецк : БАО, 2000. - 479 с. : ил. - ISBN 966-548-207-6 : 8.40 грн
Рубрики: Рибальство--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): біологія риб -- биология рыб -- календар рибалки -- календарь рыбака -- історія рибальства -- история рыболовства -- промислове рибальство -- промышленое рыболовство -- аматорські рибальські снасті -- любительские рыбацкие стасти -- медична допомога рибалці -- медицинская помощь рыбаку -- раки -- зберігання риби -- сохранение рыбы -- консервування риби -- консервирование рыбы -- рибні страви -- рыбные блюда Анотація: Рыбы и их повадки, информация об эффективных орудиях и способах рыбной ловли. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Булдаков, В. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д71 Доцяк, Віра Сисоївна. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [] : підручник / В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - К. : Вища шк., 1998. - 519 с. : рис., табл., фото. кол. - Дод.: с. 513-517. - ISBN 5-11-004724-3 : 21.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Організація--Навчальні видання Громадське харчування--Кулінарія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): підприємства масового харчування -- організація обслуговуванння відвідувачів -- столовий посуд -- цінність продуктів харчування -- овочеві страви -- грибні страви -- рибні страви -- м'ясні страви -- молочні страви -- кулінарна обробка продуктів -- бульйони -- гарячі страви -- холодні закуски -- гарячі закуски -- десертні страви -- напої -- пунш -- крюшон Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Стременко, Людмила Олександрівна; Стременко, Інна Володимирівна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б71 Блюда быстрого приготовления [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3251-3 : 9.00 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашние заготовки -- домашні заготовки -- первые блюда -- перші страви -- молочные блюда -- молочні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из крупы -- страви з крупи -- мучные блюда -- борошняні страви -- десерты -- десерти -- блюда для микроволновой печи -- страви для мікрохвильової печі -- бутерброди -- бутерброды -- рибні страви -- рыбные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- блюда із морскьких продуктів -- блюда из морских продуктов Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Киркач - Осипова, Л.Д. \худож.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
W17 Walker, Charlotte. Fish and shellfish [Текст] / Carlotte Walker. - Los Angeles, Calif. : HPBooks, 1984. - 160 p. - Текст англ. - ISBN 1-55788-058-1 : 100000.00 крб Примітки про особливості: Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
Рубрики: Рибні страви--Приготування--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулінарія -- кулинария -- рибні страви -- рыбные блюда -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- риба -- рыба -- Їжа -- еда -- молюски -- моллюски Анотація: Charlotte Walker enjoys developing recipes for cookbooks, food articles and commercial clients. In addition to a busy work schedule, Charlotte has updated many of the classik fish dishes with new and exiting flavor additions. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ІН (1) Свободны: ІН (1) |
К72 Костюкович, Олена Олександрівна. Їжа - італійське щастя [] / Олена Костюкович ; пер. В. Б. Чайковського ; худож.-оформ. Г. В. Кісель ; авт. передм. Еко У. - Х. : Фоліо, 2015. - 431 с. : іл. - Бібліогр.: с. 362-407. - Л-ра: с. 408. - ISBN 978-966-03-7264-1 : 154.00 грн
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Італія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): універсальна мова Італії -- історія італійський страв -- Сагра -- італійські вина -- маслинова олія -- піца -- середземноморська дієта -- ресторани Італії -- страви з морепродуктів -- різотто -- підливи -- соуси -- овочевістрави -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- рибні страви Анотація: Італійська кухня це - тисячі наїдків, напоїв, приправ, страв, рецепти виготовлення яких змінюється в кожній із 20 областей Італії, це своєрідна кулінарна подорож країною. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Чайковський, В. Б. \пер.\; Кісель, Г. В. \худож.\; Еко, Умберто \авт. передмови.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |