32.997
Т 12


    Табаков, Антон Олегович.
    Кулинарные истории Антона Табакова [] / А. О. Табаков. - Москва : Махаон : ОКТОПУС, 2004. - 256 с. : ил. - (Непраздный интерес). - ISBN 5-18-000499-3. - ISBN 5-94887-007-3 : 048.00 грн
УДК
ББК 32.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- завтраки -- сніданки -- каши -- каші -- вторые блюда -- другі страви -- десерты -- десерти -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- коктейли -- коктейлі -- салаты -- салати -- молочные блюда -- молочні страви
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

663/664(075.8)
Д 69


    Дорохіна, Марія Олексіївна.
    Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. : табл. - Спис. використ. л-ри: с.277. - ISBN 978-966-357-148-1 : 043.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Харчові технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні страви і закуски -- супи -- соуси -- продуктові напівфабрикати -- оброблення овочів та грибів -- страви із круп і бобових -- страви з яєць -- м'ясні страви -- рибні страви -- солодкі страви -- технологія напоїв -- кондитерські вироби -- дріжджеве тісто -- бездріжджове тісто -- оздоблення напівфабрикатів
Анотація: Нові підходи до викладення технології продукції харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т.В.
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

641/642(075.8)
Ш96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування Їжі [] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 506 с. : рис. - Літ.: с. 504. - ISBN 966-825-106-7 : 56.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- овочі -- кулінарна обробка риби -- м'ясні напівфабрикати -- напівфабрикати з птиці -- перші страви -- соуси -- овочеві гарніри -- круп'яні страви -- рибні страви -- другі м'ясні страви -- страви з яєць -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- борошняні страви -- страви з концентратів -- лікувальне харчування -- харчування учнів ПТУ -- харчування школярів
Анотація: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

641.5(031)
К 13


    Кадзуко, Эми.
    Практическая энциклопедия японской кухни [] : традиции, кулинарные приёмы, продукты, рецепты / Э. Кадзуко, Я. Фукуока ; [пер. с англ. А. А. Иванова]. - Челябинск : Аркаим, 2010. - 254, [2] с. : цв. ил. - Бібліогр.: с. 248-254. - ISBN 978-5-8029-2601-7 : 225.00 грн
УДК
ББК 36.997(5ЯПО)я2
Рубрики: Кухня японська--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
суши -- чайная церемония -- японские продукты -- рисовые продукты -- сушеные бобы -- глютеновые продукты -- водоросли -- водорості -- соусы -- моллюски -- овощные блюда -- овочеві страви -- рибные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- десерты -- выпечка -- випічка
Анотація: Кулинарные традиции и кулинарная философия, которыми японцы руководствуются при обработке продуктов, приготовлении пищи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фукуока, Ясуко; Иванов, А. А. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.5(031)
Б79


   
    Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара [] : пер. с англ. - М. : АСТ : Астрель, 2008. - 823, [1] с. : фото цв. - ISBN 978-5-17-057843-6 : 557.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Наукові видання -- Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сфера общественного питания -- сфера громадського харчування -- шеф-повар -- здоровая пища -- здорова їжа -- оборудование профессиональной кухни -- обладнання професійної кухні -- техника безопасности на кухне -- техніка безпеки на кухні -- тепловая обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- мясные деликатесы -- м'ясні делікатеси -- супи -- супы -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- блюда з птиці -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- салаты -- пицца -- сэндвичи -- сендвичі -- закуски -- национальные блюда -- національні страви -- овощные гарниры -- овочеві гарніри -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- десерты -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641(031)
К 39


    Киладзе, Елена Сергеевна.
    Практическая энциклопедия грузинской кухни [] : история, традиции, рассказы, рецепты / Е. С. Киладзе ; [ред. Н. В. Полетаева ; худож. Т. В. Сырникова]. - М. : АСТ : Аркаим, 2011. - 255, [1] с. : цв.ил. - Бібліогр.: с. 252-255. - ISBN 978-5-17-073215-9 : 192.00 грн
УДК
ББК 36.997(5ГРУ)я2
Рубрики: Кухня грузинська--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
история кухни -- історія кухні -- приготовление блюд -- приготування страв -- овощные блюда -- овочеві страви -- овочеві страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- шашлык -- сладости -- солодощі -- напитки -- напої -- заготовки -- соусы
Анотація: Традиции грузинского застолья, грузинская национальная кухня.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полетаева, Н. В. \ред.\; Сырникова, Т. В. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.5:642.6(031)
Г 74


   
    Готуємо із задоволенням [] / [ред. Н. В. Бірічева]. - Х. : Веста, 2011. - 159, [1] с. : кол. іл. - (Енциклопедія кулінара). - ISBN 978-966-08-1809-5 : 128.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
салати -- закуски -- супи -- борщі -- рулети -- другі страви -- рибні страви -- десерти -- випічка -- калорійність харчових продуктів -- напої -- аперитив -- сервіровка столу
Анотація: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бірічева, Н. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.56(031)
Б 71


   
    Блюда на пару [] : большая энциклопедия : самая полная коллекция / [сост. И. А. Михайлова]. - М. : Эксмо, 2011. - 478, [2] с. : цв.ил. - (Кулинарное искусство). - Прил.: с. 430-451. - ISBN 978-5-699-34046-0 : 142.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   Харчові продукти--Обробка теплом--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
лечебная кулинария -- пищевые продукты -- обработка теплом -- пароварка -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- голубцы -- голубці -- пельмени -- пельмені -- манты -- манти -- вареники -- молочные блюда -- молочні страви -- десерты -- десерти
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлова, И. А. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.5(031)
В 56


   
    Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день [] / [сост. В. М. Рошаль]. - М. : АСТ : Полиграфиздат ; СПб. : Сова, 2011. - 576 с. : ил. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 557. - ISBN 978-5-17-065114-6 : 149.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- приправи -- приправы -- салаты -- салати -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- детский стол -- дитячий стіл -- мясные блюда -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутерброды -- бутерброди -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- интимный ужин -- інтимна вечеря -- эротическая кулинария -- еротична кулінарія -- овочеві страви -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- молочні страви -- молочные блюда
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рошаль, В. М. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.5(031)
Г 12


    Гаврилова, Анна Сергеевна.
    Русская кухня. Чудеса русской кухни [] : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия / А. С. Гаврилова. - М. : АСТ : Астрель : Полиграфиздат, 2010. - 511, [1] с. : фото цв. - (Чудо домашней кухни). - ISBN 978-5-17-064943-3 : 127.00 грн
УДК
ББК 36.997(4РОС)я2
Рубрики: Кухня російська--Рецептура--Довідкові видання; Ілюстративні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
закуски -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- творожные блюда -- сирні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- соусы -- соуси -- выпечка -- випічка -- соления -- соління -- напитки -- напої -- праздничный стол -- святковий стіл -- постная кухня -- пісна кухня -- мясные блюда -- м'ясні страви
Анотація: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664
С23


   
    Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников [] / М-во торговли УССР, Гл. упр. обществ. питания. - Київ : Тэхника, 1990. - 406, [2] с. : табл. - Прил.: с. 316-405. - ISBN 5-335-00531-9 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Школярі--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рациональное питание -- раціональне харчування -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гарниры -- гарніри -- соусы -- соуси -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- мучні вироби
Анотація: Сведения об организации питания в школах, рецептуры блюд с краткой технологией приготовления, технологические требования к основному сырью и оценка качества блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Министерство торговли УССР; Главное управление общественного питания
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

641.5(075.8)
Ш 96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування їжі [] : навч. посібник / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2013. - 504, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504. - ISBN 978-966-351-402-4 : 92.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- перші стави -- первые блюда -- соуси -- соусы -- гарніри -- гарниры -- овочеві страви -- овощные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- рибні страви -- рыбные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- дичина -- дичь -- холодні страви -- холодные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки -- швидкозаморожені кулінарні вироби -- быстрозамороженные кулинарные изделия -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- харчування школярів -- питание школьников
Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

639.2(03)
С50


    Смехов, Алексей Маркович.
    Настольная книга рыболова [] / А. М. Смехов, И. Л. Савченко. - Киев : Урожай, 1988. - 303 с. : ил. - Библиогр.: с. 299. - ISBN 5-337-00201-5 : 2.50 р.
УДК
ББК 47.2я2
Рубрики: Рибальство--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
рыболовство -- водные ресурсы Украины -- водні ресурси України -- рыбы Украины -- риби України -- календарь рыболова -- календар рибалки -- рыбная ловля -- рибна ловля -- прикармливание рыбы -- пригодовування риби -- спортивная рыбалка -- спортивна риболовля -- инвентарь рыболова-любителя -- інвентарь рибалки-аматора -- медицинская помощь рыболову -- медична допомога рибалці -- сохранение рыбы -- зберігання риби -- консервирование рыбы -- консервування риби -- рыбные блюда -- рибні страви
Анотація: Биологические особенности, повадки, места обитания рыб, зависимость их поведения от различных условий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Савченко, Игорь Львович
Примірників всього: 5
ВВ (3), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (3), ФОНД (1), АБ (1)

639.2
П69


   
    Практические советы рыболову [] / [сост. А. В. Андрианов]. - М. : АСС-Центр : Сезам-Маркетинг, 1997. - 480 с. : ил. - ISBN 5-87787-015-6 : 4.30 грн
УДК
ББК 47.22
Рубрики: Рибальство--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
водные ресурсы России -- водні ресурси Росії -- строение рыб -- будова риб -- вредители рыб -- шкідники риб -- виды рыб -- види риб -- рыбная ловля -- рибна ловля -- насекомые -- комахи -- животные насадки -- тваринні насадки -- растительные насадки -- рослинні насадки -- прикармливание рыб -- пригодовування риб -- искусственные приманки -- штучні приманки -- инвентарь рыболова -- інвентар рибалки -- сохранение рыбы -- зберігання риби -- перевозка рыбы -- перевезення риби -- рыбные блюда -- рибні страви
Анотація: Биологические особенности рыбы, повадки, места обитания рыб, поведение в различных условиях, снасти для ужения рыбы и техника их применения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Андрианов, А. В. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

639.2(03)
С56


   
    Современная энциклопедия рыболова [] / [сост. В. Булдаков]. - Донецк : БАО, 2000. - 479 с. : ил. - ISBN 966-548-207-6 : 8.40 грн
УДК
ББК 47.22я2
Рубрики: Рибальство--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
біологія риб -- биология рыб -- календар рибалки -- календарь рыбака -- історія рибальства -- история рыболовства -- промислове рибальство -- промышленое рыболовство -- аматорські рибальські снасті -- любительские рыбацкие стасти -- медична допомога рибалці -- медицинская помощь рыбаку -- раки -- зберігання риби -- сохранение рыбы -- консервування риби -- консервирование рыбы -- рибні страви -- рыбные блюда
Анотація: Рыбы и их повадки, информация об эффективных орудиях и способах рыбной ловли.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Булдаков, В. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641/642(075.3)
Д71


    Доцяк, Віра Сисоївна.
    Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [] : підручник / В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - К. : Вища шк., 1998. - 519 с. : рис., табл., фото. кол. - Дод.: с. 513-517. - ISBN 5-11-004724-3 : 21.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   Громадське харчування--Кулінарія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства масового харчування -- організація обслуговуванння відвідувачів -- столовий посуд -- цінність продуктів харчування -- овочеві страви -- грибні страви -- рибні страви -- м'ясні страви -- молочні страви -- кулінарна обробка продуктів -- бульйони -- гарячі страви -- холодні закуски -- гарячі закуски -- десертні страви -- напої -- пунш -- крюшон
Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Стременко, Людмила Олександрівна; Стременко, Інна Володимирівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.55(083.12)
Б71


   
    Блюда быстрого приготовления [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3251-3 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашние заготовки -- домашні заготовки -- первые блюда -- перші страви -- молочные блюда -- молочні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из крупы -- страви з крупи -- мучные блюда -- борошняні страви -- десерты -- десерти -- блюда для микроволновой печи -- страви для мікрохвильової печі -- бутерброди -- бутерброды -- рибні страви -- рыбные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- блюда із морскьких продуктів -- блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач - Осипова, Л.Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

641
W17


    Walker, Charlotte.
    Fish and shellfish [Текст] / Carlotte Walker. - Los Angeles, Calif. : HPBooks, 1984. - 160 p. - Текст англ. - ISBN 1-55788-058-1 : 100000.00 крб
Примітки про особливості:
Дарунок Ігоря Мухина, працівника Бібліотеки Конгресу США, 1994 рік
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Рибні страви--Приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарія -- кулинария -- рибні страви -- рыбные блюда -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- риба -- рыба -- Їжа -- еда -- молюски -- моллюски
Анотація: Charlotte Walker enjoys developing recipes for cookbooks, food articles and commercial clients. In addition to a busy work schedule, Charlotte has updated many of the classik fish dishes with new and exiting flavor additions.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)

641.5(450)
К72


    Костюкович, Олена Олександрівна.
    Їжа - італійське щастя [] / Олена Костюкович ; пер. В. Б. Чайковського ; худож.-оформ. Г. В. Кісель ; авт. передм. Еко У. - Х. : Фоліо, 2015. - 431 с. : іл. - Бібліогр.: с. 362-407. - Л-ра: с. 408. - ISBN 978-966-03-7264-1 : 154.00 грн
УДК
ББК 36.997(4ІТА)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Італія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
універсальна мова Італії -- історія італійський страв -- Сагра -- італійські вина -- маслинова олія -- піца -- середземноморська дієта -- ресторани Італії -- страви з морепродуктів -- різотто -- підливи -- соуси -- овочевістрави -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- рибні страви
Анотація: Італійська кухня це - тисячі наїдків, напоїв, приправ, страв, рецепти виготовлення яких змінюється в кожній із 20 областей Італії, це своєрідна кулінарна подорож країною.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Чайковський, В. Б. \пер.\; Кісель, Г. В. \худож.\; Еко, Умберто \авт. передмови.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби
Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)