К 45 Китайская, корейская, японская кухня [] / [сост. И. А. Сокол ; худож. Б. Ф. Бублик]. - Х. : Фолио, 2004. - 352 с. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-03-2484-7 : 7.30 грн Рубрики: Кухня--Национальні традиції--Китай--Корея--Японія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- кулінарія -- восточная кухня -- східна кухня -- блюда из риса -- страви з рису -- блюда из сои -- страви з сої -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из морепродуктов -- страви з морепродуктів -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- сладкие блюда -- солодкі страви -- десерты -- десерти Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Сокол, И.А. \сост.\; Бублик, Б.Ф. \худ.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
М 11 Мікрохвильова кулінарія [] / [авт.-упоряд.: Н. В. Сивкова, Д. В. Таболкін ; худож. І. В. Осипов]. - Х. : Фоліо, 2006. - 287 с. - (Домашня бібліотека). - Авт.-упоряд. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-03-3526-1 : 9.00 грн Рубрики: Мікрохвильова кулінарія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): мікрохвильова кулінарія -- закуски -- бутерброди -- перші страви -- страви з м'яса -- страви з субпродуктів -- страви з птиці -- страви з риби -- страви з морепродуктів -- страви з сиру -- страви з яєць -- страви з овочів -- страви з грибів -- страви з крупів -- вироби з тіста Анотація: Мікрохвильова піч стала надійною помічницею домашніх господарок. У даному виданні наведено 500 рецептів приготування всіляких страв - і зовсім простих, і досить складних. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Осипов, І. В. \худ.\; Сивкова, Наталія Володимирівна \авт.-упоряд.\; Таболкін, Дмитро Володимирович \авт.-упоряд.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
К 90 Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн Рубрики: Кулінарія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Ленчик, А.С. \худ.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
П68 Праздничный стол [] / [сост.: Д. В. Таболкин, Т. В. Иовлева ; худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2005. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISSN 9789-6603. - ISBN 966-03-3077-4 : 08.00 грн Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- домашнее приготовление -- бутерброды -- бутерброди -- салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- вторые блюда -- другі страви -- выпечка -- випічка -- десерты -- десерти -- новогодные блюда -- новорічні страви -- рождественские блюда -- різдвяні страви -- блюда на масленицу -- страви на масляну -- пасхальные блюда -- великодні страви -- блюда на праздник Петра и Павла -- страви на св'ято Петра і Павла -- блюда на праздник Спаса -- страви на св'ято Спаса Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Таболкин , Дмитрий Владимирович \сост.\; Иовлева, Татьяна Васильевна \сост.\; Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\ Примірників всього: 4 ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1) |
С 16 Салаты и закуски [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3121-5 : 8.00 грн Рубрики: Кулінарія--Салати--Закуски--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- кулінарія -- салаты -- салати -- винегреты -- вінегрети -- закуски из овощей -- закуски з овочів -- закуски из грибов -- закуски з грибів -- закуски из мяса -- закуски з м'яса -- закуски из субпродуктов -- закуски з субпродуктів -- закуски из птицы -- закуски з птиці -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- морепродукты -- морепродукти -- закуски из яиц -- закуски з яєць -- закуски из творога -- закуски з сиру -- закуски из сыра -- закуски з сиру Анотація: Раскрывает секреты приготовления всевозможных салатов и фруктовых десертов, а также холодных и горячих закусок из овощей, мяса, рыбы, творога, яиц. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Н 27 Напитки и десерты [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 317 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3226-2 : 8.00 грн Рубрики: Кулінарія--Напої--Десерти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): наливки -- наливки -- настойки -- настоянки -- коктейли -- коктейлі -- прохладительные напитки -- охолоджувальні напої -- горячие напитки -- гарячі напої -- алкогольные напитки -- алкогольні напої -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- фруктово-ягодные салаты -- фруктово-ягідні салати -- мелкие сладости -- дрібні солодощі -- варенье -- варення -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- мёд -- мед -- пиво Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
С41 Сич, Зеновій Деонизович. Гармонія овочевої краси та користі [] / З. Д. Сич, І. М. Сич. - Київ : Арістей, 2005. - 190, [2] с. : табл., портр. - Бібліогр.: с. 187-190. - ISBN 966-8458-92-3 : 020.00 грн
Рубрики: Овочі у кухнях народів світу--Кулінарний арт-візаж--Популярні видання Овощи в кухнях народов мира--Кулинарный арт-визаж--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): Кулінарія -- Кулинария Анотація: Світове різноманіття овочевих рослин, використання овочів у кухнях різних народів світу. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Сич, Ірина Михайлівна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С74 Справочник грибника [] / [сост. В. В. Онищенко ; худ. Д. В. Панченко]. - Х. : Фолио, 2005. - 351 с. : цв.ил., табл. - (Мир увлечений). - Лит.: с. 347. - ISBN 966-03-3185-1 : 12.00 грн Рубрики: Ботаніка--Гриби--Довідкові видання Мікологія--Довідкові видання Кулінарія--Грибні страви--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): їстівні гриби -- съедобные грибы -- отруйні гриби -- ядовитые грибы -- класифікація грибів -- классификация грибов -- охорона грибів -- охрана грибов -- культивування грибів -- культивирование грибов -- обробка грибів -- обработка грибов -- збір грибів -- сбор грибов Анотація: Общие сведения о строении и биологии, а также характеристика наиболее распостраненных съедобных и ядовитых грибов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Онищенко, В. В. \сост.\; Панченко, Д. В. \худ.\ Примірників всього: 2 ЧЗ (1), ВВ (1) Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1) |
З-80 Золота енциклопедія домашньої кулінарії [] / пер. І. Г. Данилюка. - Донецьк : БАО, 2006. - 608 с. - ISBN 966-548-822-8 : 016.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): холодні закуски -- холодные закуски -- салати -- салаты -- перші страви -- первые блюда -- соуси -- соусы -- другі страви -- вторые блюда -- вироби з тіста -- изделия из теста -- страви з борошна -- мучные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва". Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Данилюк, І. Г. \пер.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В75 Воробьева, Л. И. Готовим просто и вкусно [] / Л. И. Воробьева. - М. : Мир кн., 2005. - 352 с. : рис. - (Хозяюшка). - ISBN 5-486-00195-9 : 017.00 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): Домашняя кулинария -- страви з риби -- рыбные блюда -- страви із сиру -- блюда из сыра -- піцца -- пицца -- солодкі страви -- сладкие блюда -- гарячі напої -- гарячие напитки -- соуси -- соусы -- мучні вироби -- мучные изделия Анотація: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т 12 Табаков, Антон Олегович. Кулинарные истории Антона Табакова [] / А. О. Табаков. - Москва : Махаон : ОКТОПУС, 2004. - 256 с. : ил. - (Непраздный интерес). - ISBN 5-18-000499-3. - ISBN 5-94887-007-3 : 048.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): кулинария -- домашнее приготовление -- завтраки -- сніданки -- каши -- каші -- вторые блюда -- другі страви -- десерты -- десерти -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- коктейли -- коктейлі -- салаты -- салати -- молочные блюда -- молочні страви Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.] Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : Центр навч. л-ри, 2007. - 382 с. - ISBN 966-8347-48-X : 037.00 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): продукція ресторанів -- продукция ресторанов -- рецептура блюд -- качество ресторанной продукции -- якість ресторанної продукції -- контроль якості -- контроль качества -- асортимент блюд -- органолептичний контроль -- органолептический контроль Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Іванникова, Т.В.; Архіпова, А.В. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Виольева, Л. Целительная трапеза [Текст] / Л. Виольева> // Наука и религия : Ежемесячный научно-популярный журнал. - М., 2007. - N 9. - С. 54-57 Рубрики: Історія філософія--піфагорійці--Греція Гігієна харчування Кулінарія--історія Утримувачі документа: ЖОУНБ Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Л 87 Лучков, Г. Б. Большая энциклопедия охоты [] / Г. Б. Лучков. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : РИПОЛ классик, 2007. - 528 с. : фото.цв., рис. - ISBN 978-5-7905-4611-2 : 053.00 грн
Рубрики: Полювання--Популярні видання Мисливське господарство--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): ружьё -- рушниця -- боеприпасы -- боєприпаси -- экипировка -- екіпірування -- охотничьи собаки -- мисливські собаки -- охотничьи птицы -- мисливські птахи -- охота на хищников -- полювання на хижаків -- охота на копытных -- полювання на копитних -- охота на дичь -- полювання на дичину -- трофеи -- трофеї -- охотничья кулинария -- мисливська кулінарія Анотація: Материалы о ружейной охоте, добыче зверей и птиц с использованием силков, капканов, самоловов. Утримувачі документа: ЖОУНБ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Л 47 Леонкин, В. В. Кулинарная книга диабетика [] / В. В. Леонкин. - М. : Эксмо, 2006. - 256 с. - ISBN 5-699-15800-6 : 012.60 грн
Рубрики: Кулінарія Кл.слова (ненормовані): сахарный диабет -- сахарний діабет -- кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти Анотація: В этой книге предлагается огромный выбор рецептов вкусных и полезных блюд, несложных в приготовлении и не противоречащих рекомендациям вашего врача.Они помогут вам не страдать от строгостей диеты и достаточно разнообразить свой стол.Кроме того, при помощи схем индивидуального расчета вы сможете самостоятельно подобрать подходящий для вас набор продуктов и составить адекватное меню. Утримувачі документа: ЖОУНБ Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
E75 Esko, Wendy. Introducing Macrobiotic Cooking [Текст] / Wendy Esko ; forew. by Aveline Kushi ; ill. by Bonnie Harris . - Tokyo ; New York : Japan Publications, 1978. - 144 p. : il. - App.: p. 135-139. - Gloss.: p. 140-142. - Ind.: p. 143-144 . - ISBN 0-87040-458-X : 010.00 грн ІРЦ "Вікно в Америку"
Рубрики: Кулінарія Дієти--Макробіотика Кл.слова (ненормовані): КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ -- КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ Анотація: Here is a responsible and lucid introduction to the preparation of natural and organic foods by one of the nation`s most promising macrobiotic teachers. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Kushi, Aveline \forew. .\; Harris, Bonnie \ill.\ Примірників всього: 1 ІН (1) Свободны: ІН (1) |
К56 Ковальчук, Тетяна Іванівна. Менеджмент та маркетинг у громадському харчуванні. Тлумачний термінологічний словник (англійська, російська та українська мови) [] / Т. І. Ковальчук. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 208 с. - Перелік термінів: с. 191-206. - ISBN 978-966-364-593-3 : 030.00 грн, 032.50 грн
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія Анотація: Тлумачний термінологічний словник англійською, російською та українською мовами. Утримувачі документа: ЖОУНБ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Y55 Yoneda, Soei. Good Food from a Japanese Temple [Текст] / Soei Yoneda ; introd. by Robert Farrar Capon. - Tokyo [etc.] : Kodansha International, 1982. - 224 p. - Ind.: p. 218-224. - ISBN 0-87011-527-8. - ISBN 4-7700-1024-9 : 024.00 грн. ІРЦ "Вікно в Америку"
Рубрики: Кухня японська Вегетаріанська кулінарія Кл.слова (ненормовані): КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ -- КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ Анотація: The 230 recipes here include a number created specially for this book to show how Western vegetables can be used, the strength of this 600-year tradition being not only its orthodoxy but its delight in innovation. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Capon, Robert Farrar \introd.\ Примірників всього: 1 ІН (1) Свободны: ІН (1) |
Гонтаренко, С. Деруны как кулинарная демократия [] / С. Гонтаренко> // Киевские ведомости : общенац. газ. - 2008. - N 181. - 2 окт. - С. 9. -(Традиции) : фото.цв. Рубрики: Кулінарія--Житомирська обл. Етнографія--кухня--Житомирська обл. Анотація: В місті Коростені на Житомирщині відбулося міжнародне свято дерунів, яке вирішили зробити щорічним. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (2) Вільні: ПЧЗ (2) |
Д69 Дорогоцінна скарбниця премудростей українського народу [] / [авт.-уклад. М. Н. Шкода]. - Донецьк : БАО, 2009. - 576 с. : іл. - ISBN 978-966-481-171-9 : 042.00 грн
Рубрики: Фольклор український--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): народні свята -- народные праздники -- обрядова кулінарія -- обрядовая кулинария -- етикет -- міфологія українська -- мифология украинская -- бджільництво -- пчеловодство -- родильна обрядовість -- родильная обрядовость Анотація: Інформація про народний календар - тисячолітній документ життя і культури українського народу та рекомендації щодо ведення господарства, кулінарні рецепти, розкриваються секрети краси та здоров’я тощо. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шкода, М.Н. \уклад.\ Примірників всього: 1 МИСТ (1) Свободны: МИСТ (1) |