36.997
П68


   
    Праздничный стол [] / [сост.: Д. В. Таболкин, Т. В. Иовлева ; худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2005. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISSN 9789-6603. - ISBN 966-03-3077-4 : 08.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- бутерброды -- бутерброди -- салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- вторые блюда -- другі страви -- выпечка -- випічка -- десерты -- десерти -- новогодные блюда -- новорічні страви -- рождественские блюда -- різдвяні страви -- блюда на масленицу -- страви на масляну -- пасхальные блюда -- великодні страви -- блюда на праздник Петра и Павла -- страви на св'ято Петра і Павла -- блюда на праздник Спаса -- страви на св'ято Спаса
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Таболкин , Дмитрий Владимирович \сост.\; Иовлева, Татьяна Васильевна \сост.\; Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\
Примірників всього: 4
ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)

641.56
Н30


   
    Народные рецепты православной кулинарии [] / [сост. И. А. Сокол ; худож.-оформ.: Б. Ф. Бублик, С. В. Правдюк]. - Харьков : Фолио, 2004. - 383 с. : фото.цв. - (Домашняя кухня). - ISBN 966-03-2781-1 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Православна кухня--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
блюда рождественского поста -- страви різдвяного пісту -- блюда на праздник Рождества Христова -- страви на свято Різдва Христова -- крещенские блюда -- хрещенські страви -- блюда однодневных постов -- страви одноденних постів -- блюда зимнего постного стола -- страви зимового пісного столу -- кулинария зимнего скоромного стола -- кулінарія зимового скоромного столу -- блюда на Масленицу -- страви на Масляну -- кулинария Великого поста -- кулінарія Великого посту -- Пасхальные блюда -- Великодні страви -- блюда весеннего постного стола -- страви весняного пісного столу -- блюда весеннего скоромного стола -- страви весняного скоромного столу -- кулинария на Троицу -- кулінарія на Трійцю -- блюда Петрова поста -- страви Петрового посту -- блюда Успенского поста -- страви Успенського посту -- блюда летнего постного стола -- страви літнього пісного столу -- блюда летнего скоромного поста -- страви літнього скоромного посту -- блюда осенних однодневных постов -- страви осінніх одноденних постів -- блюда осеннего постного стола -- страви осіннього пісного столу
Анотація: Блюда к велим церковным праздникам, какие блюда и продукты можно есть во время поста и как разнообразить скудный постный стол.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сокол, И. А. \сост.\; Бублик, Б. Ф. \худож.\; Правдюк, С. В. \худож.\
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

36.997
М77


   
    Монастырская кухня [] : питание во время поста, ритуальные блюда / [сост.: Гурьянова Ж. В., Лещинская Т. Н.]. - Киев : Знание Украины, 1994. - 80 с. - ISBN 5-7770-0635-3 : 10.00 крб
ББК 36.997
Рубрики: Пісні страви--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пост -- піст -- Иисусова молитва -- Ісусова молитва -- холодные блюда -- холодні страви -- закуски -- соусы -- соуси -- подливы -- підливи -- грибные блюда -- грибні страви -- вторые блюда -- другі страви -- пасхальные блюда -- великодні страви -- ритуальные блюда -- ритуальні страви
Анотація: Рецепты приготовления простых кушаний из гороха, капусты, репы, грибов, которые дошли к нам из древних рукописей, старинных книг, хранителями которых являлись монастыри.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гурьянова, Жаннета Владимировна \сост.\; Лещинская, Татьяна Николаевна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.56(=161.2)(083.12)
З-43


   
    Звичаї нашого роду: страви української кухні [] / [авт.-упоряд.: С. Андрющенко, С. Железняк ; худож. оформ. С. Железняк ; фот. О. Д. Чистохвалов ; керівник пректу Б. М. Максимець]. - Київ : Генеза, 2019. - 191, [1] с. : кольор. іл., фот. - Покажч.: с. 187-190. - Літ.: с. 191. - ISBN 978-966-11-0967-3 : 300.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Українська кухня--Національні традиції--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
державна програма 2020 -- Різдво Христове -- різдвяні страви -- Щедрий вечір -- Багата вечеря -- Водохреще -- Голодна кутя -- Масниця -- Сирний тиждень -- Великий піст -- Благовіщення -- "третя зустріч весни" -- Вербна неділя -- Страсний тиждень -- Великдень -- паска -- куличі -- великодні страви -- Радовниця -- Зелені свята -- Петрів піст -- свято Івана Купайла -- день Святого Пета -- день Святого Павла -- літній м'ясоїд -- Спасівка -- Успенський піст -- Пречиста -- Покрова -- свято запорізьких козаків -- день Святого Миколая -- Коляда -- приготування куті -- святий вечір
Анотація: Загальними рисами окреслено основні українські свята, особливості обрядових дійств, наведенно старовинні рецепти нашої гастрономічної культури.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Андрющенко, Світлана \авт., упоряд.\; Железняк, Світлана \авт., упоряд., худож.\; Чистохвалов, Олександр Дмитрович \фот.\; Максимець, Б. М. \керівник пректу.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)