Н 27 Напитки и десерты [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 317 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3226-2 : 8.00 грн Рубрики: Кулінарія--Напої--Десерти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): наливки -- наливки -- настойки -- настоянки -- коктейли -- коктейлі -- прохладительные напитки -- охолоджувальні напої -- горячие напитки -- гарячі напої -- алкогольные напитки -- алкогольні напої -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- фруктово-ягодные салаты -- фруктово-ягідні салати -- мелкие сладости -- дрібні солодощі -- варенье -- варення -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- мёд -- мед -- пиво Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
Д 66 Домарецький, В. А. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [] : підручник / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; за ред. В. А. Домарецького. - Вінниця : Нова Книга, 2005. - 408 с. : рис., табл. - Літ.: с. 401. - ISBN 966-8609-02-6 : 75.00 грн, 81.00 грн
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): антиоксиданти -- біологічно активні добавки -- здоровий спосіб життя -- солодові екстракти -- екстракти лікарських рослин -- ферментовані безалкогольні напої -- безалкогольні напої -- алкогольні напої -- ароматні спирти -- морси -- спиртовані соки -- технологія соків -- екологія виробництва екстрактів -- економіка безалкогольної промисловості Анотація: Виробництво солоду, екстратів із лікарських рослин, безалкогольних та алкогольних напоїв, соків тощо. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Прибильський, В. Л.; Михайлов, М. Г.; Домарецький, В. А. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
М38 Машир, Надія Пилипівна. Сучасний етикет та секрети гостинності [] : навч. посібник / Н. П. Машир. - К. : Кондор, 2010. - 213, [3] с. : іл. - Л-ра: с. 215. - ISBN 978-966-351-267-9 : 32.00 грн, 42.00 грн
Рубрики: Етикет--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): історія етикету -- история этикета -- культура одягу -- культура одежды -- культура еды -- культура їжі -- прийом гостей -- прием гостей -- куверт -- декоративне оформлення столу -- декоративное оформление стола -- напої -- напитки -- алкогольні напої -- алкогольные напитки -- сомельє -- сомелье -- кейтерінг -- кейтеринг -- чай -- кава -- кофе Анотація: Виникнення та сутність етикету, а також етикет у сфері обслуговування, норми та правила поведінки за різних етикетних ситуацій. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 4 ФОНД (1), ЧЗ (1), МИСТ (1), АБ (1) Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), МИСТ (1), АБ (1) |
В Житомире "Полесье Продукт" и ликероводочный завод презентовали "Z"-новинку []> // 20 хвилин. - 2013. - N 25(3 лип.). - С. 8 : фото Рубрики: Лікеро-горілчане виробництво--Заводи--Житомир, місто Житомир, місто--Лікеро-горілчане виробництво--Заводи Кл.слова (ненормовані): алкогольні напої -- алкогольные напитки Анотація: В Житомире ООО "ТК "Полесье Продукт" И ГП "Житомирский ликероводочный завод" презентовали новую серию особенной продукции "Z- Vodka ". Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Харчова промисловість 4.02.08 Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1) Вільні: КР (1) |
А87 Архипов, Виктор Витальевич. Барное дело. Технология продукции и обслуживание в барах [] : учеб. пособие / В. В. Архипов. - 2-е изд. - Киев : Центр учеб. лит., 2016. - 239, [1] с. : табл., рис. - Прил.: с. 220-236. - Лит.: с. 237. - ISBN 978-617-673-418-5 : 107.20 грн
Рубрики: Установи громадського харчування--Навчальні видання Підприємства--Продукція--Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): функционирование баров -- функціонування барів -- материально-техническое обеспечение баров -- матеріально-технічне обслуговування барів -- организация работы баров -- організація роботи барів -- обслуживание потребителей -- обслуговування споживачів -- безалкогольные напитки -- безалкогольні напої -- подача напитков -- подача напоїв -- смешанные напитки -- змішані напої -- коктейли -- коктейлі -- алкогольные напитки -- алкогольні напої Анотація: Классификация баров, порядок подготовки бара к приему посетителей, требования к персоналу по их обслуживанию, а также классификация напитков, особенности их подачи. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Х22 Харчова біотехнологія [] : підручник / Т. П. Пирог [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Ліра-К, 2016. - 407, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 391-401. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 185.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Біотехнологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): мікроорганізми харчових технологій -- молочні ферменті продукти -- ферментовані м'ясні вироби -- хлібобулочні вироби -- алкогольні напої -- слабоалкогольні напої -- безалкогольні напої -- ферментовані продукти -- мікробіота безглютенових заквасок -- ферменти мікробного походження -- біологічно активні добавки -- продукти мікробного синтезу -- харчові добавки -- біологічно активні сполуки -- генетично модифіковані організми -- безпека генетично модифікованих організмів Анотація: Аспекти харчових біотехнологій: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях, традиційні та нові продукти мікробного синтезу. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пирог, Т. П.; Антонюк, М. М.; Скроцька, О. І.; Кігель, Н. Ф.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Черепов, Леонід. Справа "Магарач". Чи є відомим - добре відомий? [] / Л. Черепов> // Інтелектуальна власність в Україні. - 2019. - N 3. - С. 26-45 . - ISSN 1608-6422 Рубрики: Товарні знаки--Бренди--Конкуренція Судові рішення--Оскарження (юрид.)--Україна Кл.слова (ненормовані): алкогольні напої -- порушення цивільних прав -- публічно-правові спори Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Грузєва, Т. С. Стратегічні напрями боротьби з небезпечним та шкідливим вживанням алкоголю в документах Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я [] / Т. С. Грузєва, В. Б. Замкевич> // Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров'я України : наук.-практ. журнал. - 2019. - N 3. - С. 124-133 . - ISSN 1681-2786 Рубрики: Алкоголь--Документи--Всесвітня організація охорони здоров'я Кл.слова (ненормовані): алкогольні напої -- захворюваність -- смертність -- профілактика -- стратегія Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Замкевич, В. Б. Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1) Вільні: ВСМЛ (1) |
Розвитку туризму сприяють... тости! []> // Укр. туризм = Український туризм : журнал для профессионалов. - 2019. - N 4. - С. 16-17 : фот. . - ISSN 1998-8044 Рубрики: Туризм--Алкогольні напої--Тости--Зарубіжні країни, 21 ст. Кл.слова (ненормовані): алкогольні напої -- походження напої -- туристичні маршрути -- туристичне дозвілля Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Грек, І. І. Вживання алкоголю хворими на вперше діагностований туберкульоз легень та його вплив на перебіг захворювання [] / І. І. Грек> // Сімейна медицина = Семейная медицина : всеукр. науч.-практ. журнал. - 2018. - N 3. - С. 49-52 . - ISSN 2307-5112 Рубрики: Туберкульоз легень--Алкогольні напої Кл.слова (ненормовані): туберкульоз легень -- алкогольні напої -- фактори ризику Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1) Вільні: ВСМЛ (1) |