А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - Київ : Центр учбов. л-ри : Інкос, 2008. - 384 с. - Дод.: с. 363-381. - ISBN 978-966-364-648-0 : 60.00 грн, 065.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани Кл.слова (ненормовані): продукція ресторану -- кейтеринг -- технологія супів -- якість продукції -- лабораторний аналіз проб -- теплова кулінарна обробка -- складання рецептур -- технологія соусів -- технологія страв з картоплі -- технологія страв з круп -- технологія страв з риби -- технологія кулінарної продукції -- технологія холодних страв -- технологія солодких страв -- технологія борошняних страв -- технологія кондитерських страв Анотація: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
М38 Машир, Надія Пилипівна. Сучасний етикет та секрети гостинності [] : навч. посібник / Н. П. Машир. - К. : Кондор, 2010. - 213, [3] с. : іл. - Л-ра: с. 215. - ISBN 978-966-351-267-9 : 32.00 грн, 42.00 грн
Рубрики: Етикет--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): історія етикету -- история этикета -- культура одягу -- культура одежды -- культура еды -- культура їжі -- прийом гостей -- прием гостей -- куверт -- декоративне оформлення столу -- декоративное оформление стола -- напої -- напитки -- алкогольні напої -- алкогольные напитки -- сомельє -- сомелье -- кейтерінг -- кейтеринг -- чай -- кава -- кофе Анотація: Виникнення та сутність етикету, а також етикет у сфері обслуговування, норми та правила поведінки за різних етикетних ситуацій. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 4 ФОНД (1), ЧЗ (1), МИСТ (1), АБ (1) Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), МИСТ (1), АБ (1) |
Ніє, Ф. -П. Вплив якості сервісу на ступінь задоволеності клієнтів у кейтерингу [] / Ф. -П. Ніє> // Актуал. пробл. екон. : наук. економ. журнал. - 2012. - N 2. - С. 421-430. - Л-ра в кінці ст. Рубрики: Світова економіка--Кейтеринг Кл.слова (ненормовані): якість сервісу -- задоволення клієнтів -- індустрія кейтерингу Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1) Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1) |
Ніє, Ф. -П. Ключові фактори успіху в управлінні кейтеринговим підприємством [] / Ф. -П. Ніє, Ч. -Ю. Понг> // Актуал. пробл. екон. : наук. економ. журнал. - 2012. - N 4. - С. 423-430. - Л-ра в кінці ст. Рубрики: Світова економіка Кл.слова (ненормовані): кейтеринг -- управління кейтеринговим підприємством Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Понг, Ч.-Ю. Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1) Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1) |
Т38 Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [] : навч. посібник / П. П. Павленко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2016. - 311, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с .200. - Дод.: с. 201-311. - ISBN 978-966-289-098-3 : 350.00 грн
Рубрики: Ресторанне господарство--Проектування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): проектна документація -- моделювання виробничих процесів -- виробничі програми підприємств -- складальні приміщення -- виробничі цехи -- посудомийні -- компонування приміщень -- розміщення устаткування -- структура підприємств -- кейтеринг -- кулінарна продукція -- санітарно-гігієнічні вимоги -- рекламне забезпечення -- експертиза технологічної частини проекту Анотація: Методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підприємств ресторанного господарства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Павленко, Павліна Павлівна; Тележенко, Любов Миколаївна; Біленька, Ірина Ремівна; Дзюба, Надія Анатоліївна; Міністерство освіти і науки України; Одеська національна академія харчових технологій Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П'ятницька, Галина. Глобальні тренди розвитку кейтерингу [] / Г. П'ятницька, О. Григоренко> // Зовніш. торгівля: економіка, фінанси, право : наук. журнал. - 2019. - N 3. - С. 51-68. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Міжнародна торгівля Ресторани--Інновації Кл.слова (ненормовані): кейтеринг -- ресторанне господарство -- харчування поза домом Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Григоренко, Олег Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |