С 24 Свечников, Лев Николаевич. Безопасность труда в камеральном топографо-геодезическом производстве [] : справ. пособие / Л. Н. Свечников, С. А. Мыльников. - М. : Недра, 1989. - 264 с. : ил. - Лит.: с. 239. - Прил.: с. 240-258. - ISBN 5-247-00876-6 : 1.20 р.
Рубрики: Геодезія--Топографія--Довідкові видання Охорона праці--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): безопасность труда -- безпека праці -- топографо-геодезическое производство -- топографо-геодезичне виробництво -- охрана труда -- охорона праці -- производственная санитария -- виробнича санітарія -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієнічні вимоги -- камеральные работы -- камеральні роботи -- инженерно-врачебные бригады -- інженерно-лікарські бригади -- профилактика производственного травматизма -- профілактика виробничого травматизму -- профессиональная заболеваемость -- професійні захворювання -- условия труда -- умови праці -- безопасность фоторабот -- безпека фоторобіт -- пожарная безопасность -- пожежна безпека Анотація: Освещены новые законодательные акты. Показаны причины производственного травматизма, профессиональных заболеваний. Изложены основы гигиены труда и производственной санитарии на рабочих местах. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мыльников, С. А. Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Б83 Борщ, Михайло Степанович. Довідник з гігієни сільськогосподарських тварин [] / М. С. Борщ, В. П. Мазуренко, В. В. Красій. - К. : Урожай, 1991. - 230 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-00847-1 : 2.20 крб
Рубрики: Зоогігієна--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): повітряне середовище -- воздушная среда -- акліматизація тварин -- акклиматизация животных -- показники мікроклімату тваринницьких приміщень -- показатели микроклимата животноводческих помещений -- санітарно-гігієнічні вимоги -- санитарно-гигиенические требования -- зоогігієна -- зоогигиена -- гігієна праці -- гигиена труда Анотація: Основні зоогігієнічні вимоги до повітря, грунту, води, кормів, приміщень для тварин, нормативи і методи їх визначення. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мазуренко, Василь Пилипович; Красій, Віктор Васильович Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
В19 Васильев, Леонид Георгиевич. Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов [] / Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - М. : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : табл. - Лит.: с. 299. - ISBN 5-10-001866-6 : 1.00 р.
Рубрики: Молочне виробництво--Гігієна--Нормативно-виробничі видання Молочне виробництво--Санітарний захист--Нормативно-виробничі видання Кл.слова (ненормовані): санитарно-эпидемнологическая служба -- санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієнічні вимоги -- производство молока -- виробництво молока -- молочные продукты -- молочні продукти -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- продукты питания -- продукти харчування -- предприятия молочной промышленности -- підприємства молочної промисловості -- пищевая промышленность -- харчова промисловість -- хранение молочных продуктов -- зберігання молочних продуктів -- производство кисломолочных продуктов -- виробництво кисломолочних продуктів -- производство сыров -- виробництво сирів -- пищевые отравления -- харчові отруєння Анотація: Изложены санитарно-гигиенические требования к технологии получения молока и процессам его обработки и переработки. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Абрамова-Оболенская, Н. И.; Павлов, В. А.; Павлов, В. А. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
У67 Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред. Л. О. Касілова. - Суми : Унів. кн., 2015. - 279 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 202-278. - ISBN 978-966-680-724-6 : 121.00 грн
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Якість--Навчальні видання для вищої школи Лікувальна кулінарія--Продовольча безпека--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): раціональне харчування -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальні дієти -- лечебные диеты -- безпека кулінарної продукції -- безопасность кулинарной продукции -- санітарно-гігієнічні вимоги -- санитарно-гигиенические требования -- харчоблоки лікувальних закладів -- пищеблоки лечебных заведений -- організація харчування -- организация питания -- заготівельні підприємства -- заготовительные предприятия -- меню-замовлення -- меню-заказ -- оформлення техологічних карт -- оформление технологических карт -- автоматизоване робоче місце медсестри -- автоматизированное рабочее место медсестры -- складання дієт -- составление диет -- гігієнічні норми -- гигиенические нормы Анотація: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколоївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О. \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Т38 Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [] : навч. посібник / П. П. Павленко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2016. - 311, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с .200. - Дод.: с. 201-311. - ISBN 978-966-289-098-3 : 350.00 грн
Рубрики: Ресторанне господарство--Проектування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): проектна документація -- моделювання виробничих процесів -- виробничі програми підприємств -- складальні приміщення -- виробничі цехи -- посудомийні -- компонування приміщень -- розміщення устаткування -- структура підприємств -- кейтеринг -- кулінарна продукція -- санітарно-гігієнічні вимоги -- рекламне забезпечення -- експертиза технологічної частини проекту Анотація: Методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підприємств ресторанного господарства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Павленко, Павліна Павлівна; Тележенко, Любов Миколаївна; Біленька, Ірина Ремівна; Дзюба, Надія Анатоліївна; Міністерство освіти і науки України; Одеська національна академія харчових технологій Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С59 Сокол, Тетяна Георгіївна. Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах [] : підруч. для вищ. навч. закл. / Т. Г. Сокол. - 2-е вид., перероб. та допов. - Київ : Альтерпрес, 2012. - 446, [2], [8] л. іл. с. : іл., мал. - (Бібліотека професійного менеджера). - Літ.: с. 315-319. - Дод.: с. 320-446. - ISBN 978-966-542-520-5 : 320.00 грн
Рубрики: Готелі--Послуги--Україна--Навчальні видання для вищої школи Туристична індустрія--Послуги--Персонал--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): історія готельної справи -- класифікація засобів розміщення -- форми управління готелями -- готельні послуги -- служби готельного підприємства -- специфіка готельного виробництва -- житлова частина готелю -- організація приміщень готелю -- білизняне господарство готелю -- бронювання номерів -- санітарно-гігієнічні вимоги -- обслуговування гостей -- технологія прийому гостей -- виїзд гостей -- забезпечення безпеки проживання -- служби обслуговування готелю -- надання додаткових послуг -- якість готельних послуг -- культура готельного виробництва Анотація: Принципи класифікації засобів розміщення та сертифікації послуг готелів, господарська діяльність готельних підприємств. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К72 Костенко, Юрий Григорьевич. Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птицеперерабатывающей промышленности [] : учебник / Ю. Г. Костенко, С. В. Нецепляев, Л. А. Гончарова. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 176 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 174. - ISBN 5-10-001725-2 : 1.00 крб.
Рубрики: М'ясне виробництво--Мікробіологія--Навчальні видання М'ясне виробництво--Санітарія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): мясное производство -- микробиология мяса -- мікробіологія м'яса -- микробиология птицепродуктов -- мікробіологія птахопродуктів -- инфекционные болезни животных -- інфекційні хвороби тварин -- санитарная оценка -- санітарна оцінка -- инвазионные болезни животных -- інвазійні хвороби тварин -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишечные инфекции человека -- кишкові інфекції людини -- санитарный режим производства -- санітарний режим виробництва -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієнічні вимоги Анотація: Данные по санитарно-гигиеническим требованиям к предприятиям мясной и птицеперерабатывающей отрасли. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Нецепляев, Сергей Владимирович; Гончарова, Лариса Аркадьевна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Н72 Новікова, Олена Володимирівна. Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2018. - 195, [1] с. : іл., рис., табл. - Літ.: с. 195. - ISBN 978-966-2678-56-7 : 135.00 грн
Рубрики: Харчове обладнення--Хлібопекарське виробництво--Проектування--Навчальні видання Харчове обладнення--Кондитерське виробництво--Проектування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): підприємства малої потужності -- технологічний цикл приготування хліба -- виробництво хлібобулочних виробів -- зберігання напівфабрикатів -- упаковка -- організація технологічного процесу -- організація робочих місць -- технологічне обладнання -- санітарно-гігієнічні вимоги -- безпека праці Анотація: Організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Алексенко, Вікторія Олексіївна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Гігієна планування та забудови населених місць як безпекова детермінанта громадського здоров’я в умовах воєнного стану [] / В. М. Махнюк [та ін.]> // Довкілля та здоров'я = Enviroment & Health : наук. журнал. - 2023. - N 3. - С. 19-24 Рубрики: Воєнний стан--Комунальна гігієна--Здоров'я населення--Україна Кл.слова (ненормовані): споруди цивільного захисту громадської та житлової забудови -- воєнні дії -- санітарно-гігієнічні вимоги Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Махнюк, В. М.; Петриченко, О. О.; Павленко, Н. П.; Махнюк, В. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1) Вільні: ВСМЛ (1) |