Д44 Диетическое питание [Текст] : в 2 т. : пособие-справочник. - Сумы : Унив. кн., 2013. - ISBN 978-966-680-581-5. Т. 1 : Физиологические основы диетического питания / [Черевко А. И. и др.]. - 2013. - 430, [2] с. : рис., табл. - Лит.: с. 431. - ISBN 978-966-680-580-8 : 125.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Лікувальна кулінарія--Дієтологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): процессы переваривания пищи -- процеси перетравлення їжі -- виды питания -- види харчування -- питание здорового человека -- харчування здорової людини -- питание больного человека -- харчування хворої людини -- биологически активные вещества -- біологічно активні речовини -- лечебное питание при заболеваниях -- лікувальне харчування при захворюваннях -- функциональные продукты -- функціональні продукти -- энпиты -- енпіти -- заменители сахара -- замінники цукру -- диетические продукты -- дієтичні продукти -- блюда лечебного питания -- страви лікувального харчування -- использование специй -- використання спецій -- использование овощей -- використання овочів -- использование плодов -- використання плодів -- диетические рационы -- дієтичні раціони -- базисные диеты -- базисні дієти -- номерная система диет -- номерна система дієт Анотація: Дана характеристика разных групп продуктов, их использования в диетическом питании, раскрыты особенности диетотерапии некоторых заболеваний в условиях санаторно-курортных учреждений. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, А. И.; Дуденко, Н. В.; Павлоцкая, Л. Ф.; Димитриевич, Л. Р. Примірників всього: 2 ВВ (1), ЧЗ (1) Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1) |
Д44 Диетическое питание [Текст] : в 2 т. : пособие-справочник. - Сумы : Унив. кн., 2013. - ISBN 978-966-680-581-5. Т. 2 : Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания / [А. И. Черевко и др.]. - 2013. - 493, [1] с. : табл., рис. - Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493. - ISBN 978-966-680-627-0 : 125.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Лікувальна кулінарія--Дієтологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): продовольственное сырье -- продовольча сировина -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів -- механическая кулинария -- механічна кулінарія -- физические свойства сырья -- фізичні властивості сировини -- химический состав продуктов питания -- хімічний склад продуктів харчування -- производство продуктов питания -- виробництво продуктів харчування -- производство диетической продукции -- виробництво дієтичної продукції -- оборудование предприятий ресторанного хозяйства -- устаткування підприємств ресторанного господарства -- организация диетического питания -- організація дієтичного харчування -- гигиена пищеблока -- гігієна харчоблоку -- личная гигиена персонала -- особиста гігієна персоналу -- сервірування столу -- сервировка стола -- нові форми обслуговування в ресторанах -- новые формы обслуживания в ресторанах Анотація: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, А. И.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Дуденко, Н. В.; Павлоцкая, Н. Ф. Примірників всього: 2 ВВ (1), ЧЗ (1) Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1) |
У67 Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред. Л. О. Касілова. - Суми : Унів. кн., 2015. - 279 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 202-278. - ISBN 978-966-680-724-6 : 121.00 грн
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Якість--Навчальні видання для вищої школи Лікувальна кулінарія--Продовольча безпека--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): раціональне харчування -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальні дієти -- лечебные диеты -- безпека кулінарної продукції -- безопасность кулинарной продукции -- санітарно-гігієнічні вимоги -- санитарно-гигиенические требования -- харчоблоки лікувальних закладів -- пищеблоки лечебных заведений -- організація харчування -- организация питания -- заготівельні підприємства -- заготовительные предприятия -- меню-замовлення -- меню-заказ -- оформлення техологічних карт -- оформление технологических карт -- автоматизоване робоче місце медсестри -- автоматизированное рабочее место медсестры -- складання дієт -- составление диет -- гігієнічні норми -- гигиенические нормы Анотація: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколоївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О. \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |