641.56(075.8)
Д44


    Диетическое питание [Текст] : в 2 т. : пособие-справочник. - Сумы : Унив. кн., 2013. - ISBN 978-966-680-581-5.
   Т. 2 : Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания / [А. И. Черевко и др.]. - 2013. - 493, [1] с. : табл., рис. - Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493. - ISBN 978-966-680-627-0 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.996я73
Рубрики: Раціональне харчування--Лікувальна кулінарія--Дієтологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продовольственное сырье -- продовольча сировина -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів -- механическая кулинария -- механічна кулінарія -- физические свойства сырья -- фізичні властивості сировини -- химический состав продуктов питания -- хімічний склад продуктів харчування -- производство продуктов питания -- виробництво продуктів харчування -- производство диетической продукции -- виробництво дієтичної продукції -- оборудование предприятий ресторанного хозяйства -- устаткування підприємств ресторанного господарства -- организация диетического питания -- організація дієтичного харчування -- гигиена пищеблока -- гігієна харчоблоку -- личная гигиена персонала -- особиста гігієна персоналу -- сервірування столу -- сервировка стола -- нові форми обслуговування в ресторанах -- новые формы обслуживания в ресторанах
Анотація: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, А. И.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Дуденко, Н. В.; Павлоцкая, Н. Ф.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1)

664.6/7(075)
Т38


   
    Технологічне обладнання борошномельних і круп'яних підприємств [] : підруч. для студентів вищ. навч. закл. / О. І. Гапонюк [та ін. ; рис. в електрон. варіанті Є. В. Петька ; ред.: О. І. Гапонюка, Л. С. Солдатенко]. - Херсон : ОЛДІ-плюс, 2018. - 751, [1] с. : іл., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-289-188-1 : 815.00 грн
УДК
ББК 36.82
Рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
технологічний процес борошномельних заводів -- технологічний процес круп'яних заводів -- класифікація технологічного обладнання -- фізичні властивості сировини -- фізичні властивості продуктів -- повітряні сепаратори -- ситові сепаратори -- коміркові сепаратори -- трієри -- магнітні сепаратори -- вібропневматичне сепарування -- фотоелектронне обладнання -- суха обробка поверхні зерна -- обробка зерна водою -- теплова обробка зерна -- теплова обробка зернопродуктів -- здрібнення зерна -- здрібнення зернопродуктів -- ваговимірювальне обладнання -- важільно-механічні дозатори -- електронно-тензометричні дозатори -- змішувачі періодичної дії -- дозатори неперервної дії -- змішування сипких продуктів
Анотація: Технологічне обладнання борошномельних і круп'яних підприємств: області застосування, класифікація, принцип дії, теоретичні основи робочого процесу, методики технологічних, кінематичних, силових і інших розрахунків.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гапонюк, О. І.; Солдатенко, Л. С.; Гросул, Л. Г.; Петько, В. Ф.; Петько, Є. В. \худож.\; Гапонюк, О. І. \ред.\; Солдатенко, Л. С. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)